logo

ERMED, 1. YILINI ‘KAYNAŞMA YEMEĞİ’ İLE KUTLADI

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) 1. yıl kutlama ve kaynaşma yemeğinde konuşan ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, gazetecilik mesleğinin zorluğundan ve gündemin yoruculuğundan söz ederek, kısa süreliğine de olsa eşli olarak bir mola vermenin önemine dikkat çekti. Gecenin sürprizi ise Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kısa süreliğine katılması oldu.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) üyeleri derneğin 1. Kuruluş yıldönümünde bir araya geldi. 11 Mart Cuma gecesi Yönder Site Kulüp Büyük Salonda bir araya gelen üyeler ve eşleri ‘Kaynaşma Yemeği’nde buluştu.

Program, Ereğli FM Radyo programcıları Arzu Tekin ile Yusuf Zobar’ın eğlenceli/şarkılı sunumu ile başladı. İkilinin Ermed yönetimine esprili sözlerle takıldığı şarkı sözleri ve şovu büyük alkış aldı.

GÖNÜLLÜ’DEN ‘KARARLILIK VE BİRLİKTELİK’ MESAJLARI

Gecenin açılış konuşmasını Yapan ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, derneğin ihtiyaçtan doğduğunu ve Ereğli Demokrasi platformunda kısa sürede yerini aldığını hatırlattı.

Yoğun katılım için üyeler ve eşlerine teşekkür eden Gönüllü, “mesleğimizin, meslektaşlarımızın ve Ereğlimizin gelişiminde etkili bir paydaş olmayı başarmak üzere yola çıktık… Bizler başarıya odaklanmış ERMED yönetimi ve üyeleri olarak; mesleğimizdeki bunca yozlaşmaya rağmen, en başta güvenilirlik olmak üzere; güçlü, sade ve şeffaf kurumsal yapımızla ve işte bu nitelikli çoğunlukla inanıyorum ki kararlı ve konforlu bir yolculukla hedefimize ulaşacağız… Dertlenerek değil, dertleşerek… mazeret üreterek değil, çözüm sunarak… sorumluluktan kaçarak değil, sorumluluk alarak bunu yapacağız. Nitekim Anadolu Erenlerinden Hacı Bektaşi Veli diyordu ki; “ne arıyorsan kendinde ara.”

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DUYGULARINI PAYLAŞTI

Yakın zamanda meslek içi eğitim amaçlı etkinlik planlandığını duyuran Gönüllü, gazetecilik mesleğinin zorluğundan ve gündemin yoruculuğundan söz ederek kısa süreliğine de olsa eşli olarak bir mola vermenin önemine dikkat çekti. Gecede söz alan ERMED Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır, Mali Sekreter Aykut Ateş ve üye Hüseyin Aksakal’da günün anlam ve önemini belirterek, memnuniyetlerinin ifadesi olarak tüm üyelere teşekkür ettiler.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE PASTA KESİLDİ

Etkinlik, tüm üyelerin katılımı ile kuruluş Yıldönümü pastasının kesilmesi, Koronavirüs’e yakalanan Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ile görüntülü iletişim kurularak gıyabında pasta kesilmesi ve Arzu Tekin Yusuf Zobar ikilisinin mini yarışmalar düzenleyerek hediyeleri takdim etmeleri ile devam etti. Yarışmayı kazanan üye ya da eşlere, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’ndan saat, Okan Kuaför’den (bayanlar için) saç kesimi-bakımı ve Pizzante’den 2 kişilik pizza menü hediyeleri verildi.

BAŞKAN POSBIYIK SÜRPRİZ YAPTI, BAŞARILAR DİLEDİ

Ereğli yerel müzikleri eşliğinde oyunlarla devam eden program, yan salonda bulunan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da salona girip oyuna eşlik etmesi eğlenceyi doruğa çıkardı. Pistteki üstün performansı ile göz dolduran Posbıyık, kısa bir konuşma yaparak tesadüfen de olsa ERMED Kaynaşma Yemeğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti, yönetimi ve üyeleri kutlayarak başarılar diledi.
Geç saatlere kadar süren Kaynaşma Gecesinde, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile Denetim Kurulu Üyesi Yeşim Çakır’ın roman havalarına coşku içinde eşlik etmeleri ve Kapan’ın Ormancı türküsünü seslendirmesi ile Arzu Tekin-Yusuf Zobar ikilisinin düetleri büyük alkış aldı. Finalde İzmir Marşı ve 10.Yıl marşı ise hep birlikte söylendi.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, İş İnsanı Fatih Çakır, TSO Önceki Dönem Başkanı İş İnsanı Sertan Yalçın, Ereğli FM Yönetimi, İş İnsanı Ersin Göben, Mey Gıda-Sıtkı Kuloğlu, Çiller Büfe-Celil Çiller, Kutay Pastaneleri, Koray İşeri ve Yönder Site Kulüp’ten oluşan oluşan destekleyicilere teşekkür edilen gece, Başkan Gönüllü’nün teşekkür konuşması ve iyi dileklerini iletmesi ile son buldu.

GECENİN VİDEOSU

.

FOTO GALERİ:

Paylaşın:
664 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ