logo

ERMED AİLESİ BÜYÜYOR!

  • Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) , yeni katılan üyelerle büyümeye devam ederken, yönetim ile denetim kurulu ve üyeler kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) kahvaltı etkinliği düzenledi.

16 Temmuz Cumartesi günü İlçedeki Taşkafe’de gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, derneğin kuruluş amacında kısaca bahsederken, “pandemi sürecinde pek bir araya gelemediysek de güzel etkinliklerimiz de oldu. Bu da onlardan biri, böyle bir kahvaltıda bir araya gelelim istedik. İleriki süreçte bazı etkinliklerimiz daha olacak. Katılımınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

GÖNÜLLÜ: “HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA…”

ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü de, uzun süredir bu tür bir etkinliği düzenlemeyi planladıklarını dile getirdiği konuşmasında, ERMED ailesi olarak tam uyum içinde olmanın memnuniyetini ifade etti ve yakın süreçle ilgili şunları söyledi:
“Önümüzde bir festivalimiz (Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali) var. Festivalimiz diyoruz çünkü, Ereğli halkı olarak bu festivale sahiplendik. Bu festivale nitelikli bir etkinlikle biz de katkı vermek istedik. Bu kapsamda, ‘Yerel Kalkınmada Medyanın Rolü’ başlıklı bir etkinlik planladık. Bunu da Ekonomi Gazetecileri Derneği işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Festivalin üçüncü günü (23 Temmuz Cumartesi) saat 14.00’de Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize üyelerimizin aileleri ile birlikte katılmasını bekliyoruz. Aynı gün sabah saatlerinde konuklarımızla ve üyelerimizle birlikte bir de gezi planlıyoruz. ‘Yerel Medya, ekonomi ve şehir’ ; baştan beri ERMED’i kurduğumuzda ‘mesleğimiz, meslektaşlarımız ve Karadeniz Ereğlimizin faydasına neler yapabileceğimiz’ şeklinde bir hedef koymuştuk. Bu etkinliğimizin de o amacın değirmenine su taşıyacak diye düşünüyoruz.”

YENİ ÜYELER ALKIŞLANDI

Etkinliğe katılamayan üyelerin önemli mazeretleri olduğunu ve en içten selamlarını ileten Gönüllü, aynı zamanda derneğe 2 yeni üyenin daha katıldığını belirttiği konuşmasında, “Sevgili Sudenaz Eryiğit ile sevgili Ülkü Gönüllü aramıza katıldılar, kendilerine hoş geldiniz diyorum. İki üyemizi de aramızda görmekten çok memnun olduk. Yeni üyelerimizin de derneğimize değer katacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Yeni üyeler alkışlanarak karşılandı.

EN KISA ZAMANDA TEKRAR BULUŞULACAK

Derneğe yeni üye başvurularının ise yönetim kurulunda değerlendirilme aşamasında olduğunu ifade eden Gönüllü, ERMED’in WEB sitesinin kurulduğunu, sosyal hesaplarının da aktif olduğuna hatırlattığı konuşmasında, katılımlarından dolayı üyeler ile ailelerine teşekkür etti.
ERMED üyeleri ile ailelerinin katıldığı kahvaltı etkinliği ardından, Taşkafe binası önünde hatıra fotoğrafları çektirildi.

ERMED üyeleri de hoşça vakit geçirdikleri etkinlikten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek istediklerini bildirdiler.

Paylaşın:
549 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ