logo

ERMED AİLESİ ‘YAZA VEDA PİKNİĞİNDE’ BULUŞTU

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyeleri, “yaza Veda Pikniği” etkinliğinde buluştu.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyeleri, “yaza Veda Pikniği” etkinliğinde bir araya geldi.

10 Eylül Cumartesi günü Balı Mahallesi Köseağzı Mevkisindeki ‘Vali’nin Yeri’nde gerçekleştirilen piknikte konuşan ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, programlarında olan piknik etkinliğini, hava koşulları nedeniyle iki kez ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi.

HER FIRSATTA ETKİLİK’ VURGUSU

Bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arttırdığını belirten Gönüllü, “gazetecilik mesleği, meslektaşlarımızın mesleki gelişimleri ve Ereğli’nin gelişmesi hedeflerinde ilerliyoruz. Her fırsatta üyelerle sosyal ve kültürel ortamlara bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bu etkinliğimizi de bir yandan yaz aylarının bitmesini vesilesiyle böyle güzel bir ortamda gerçekleştirdik” dedi.

KATKILARA TEŞEKKÜR

ERMED Başkan Yardımcısı Kapan da, ERMED’in kuruluşunun bir buçuk yıllık sürecinde bir çok sosyal, kültürel ve mesleki etkinliğe imza attıklarını dile getirirken, “etkinliğimizi gerçekleştirmemizdeki katkılarından dolayı; Subaşı Kasabı Sahibi Yüksel Başkan’a, Tanyıldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tanyıldız’a, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli’ye, Kale Fırın Sahibi Murat Demirci’ye, İzzet Sayan’ave burada ağırlanmamızı sağlayan tesis yöneticilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ERMED’e ayrılan alanda yakılan mangalda üyelere ve aile fertlerine ekmek arası sucuk ve meşrubat ve helva ikramında bulunulan etkinlikte birlikte sohbetler edildi, söylenen şarkılar eşliğinde eğlenildi.

Paylaşın:
372 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ