logo

ERMED ALKIŞLARLA …

  • Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Doğan Gönüllü güven tazeledi. Birlik beraberliğin ön plana çıktığı genel kurul kararı alkışlarla karşılandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yıl önce kurulan Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)’nin 2. Olağan Genel Kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Öğretmenevinde gerçekleştirildi.
Üyelerin yoğun katılım sağladığı genel kurul üyelerden Yusuf Zobar’ın sunuş konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

DİVANI, KAPAN VE EKİBİ YÖNETTİ

Daha sonra Divan Kurulu seçimi yapılan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Fikri Kapan, Katip Üyeliğe Arzu Tekin ve Üyeliğe Şafak Negüzel seçildi.

Divan Kurulu Başkanı Fikri Kapan, katılımlarından dolayı üyelere teşekkür ederek, başarılı bir dönem geçirilidiğini söyledi ve genel kurulda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi.
Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Sabriye Aşır tarafından okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu müzakere edilerek üyelerin oy birliği ile ibra edildi. Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aykut Ateş’in okuduğu 2021-2024 dönemine ait Mali Rapor da müzakere sonucu üyelerin oy birliği ile ibra edildi.
Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın’ın Denetim Kurulu Raporu’nu okuması ve müzakere edilip üyelerin oy birliği ile kabulünün ardından ise seçimlere geçildi.

GÖNÜLLÜ TEK LİSTE İLE…

Genel Kurulda 2021 -2024 Dönem Başkanı Doğan Gönüllü, tarafından divana sunulan yeni dönem yönetim ve denetim kurulu asil- yedek adayları oylanarak tüm isimler oy birliği ile kabul edildi.
Dernek organları bir hafta içerisinde toplanarak kendi aralarında görev bölümü yapacak.

“VİZYON VE MİSYON DEĞERLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA DEVAM EDECEĞİZ”

Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan Doğan Gönüllü, şehir dışında bulunan bir üye dışında tüm üyelerin genel kurula tam katılım sağlanmasının kendisini memnun ettiği belirtti ve bu birlik, beraberliğin devam etmesi dileğinde bulundu. Gönüllü, Dernek Yönetimi olarak kısa zamanda önemli projelere imza attıklarını ifade ederek, “faaliyet raporunda işaret ettiğimiz misyon ve vizyon hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Gönüllü ayrıca, yeni yönetimin ilk kararının Ereğli FM Kadrosundan Engin Tekin’in dernek üyeliğine kabulü olacağını açıkladı.
Genel Kurul toplu ikramların ve sohbetin ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Mevcut Başkan Doğan Gönüllü’nün tek liste ile girdiği seçimlerin sonucunda 2024-2027 döneminde göre yapacak yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:
Doğan GÖNÜLLÜ, Fikri KAPAN, Fahrettin ÖZAYDIN, Arzu TEKİN, Yeşim ÇAKIR
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ:
Şafak Negüzel, Hüseyin AKSAKAL, İzzet ARSLANBAY, Didem YILDIZTEPE, Ersay GÖNÜLLÜ

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ :
Yusuf ZOBAR, Sabriye AŞIR, Aykut ATEŞ
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ :
Funda SEZER, Sudeneaz ERYİĞİT, Zeliha KAPAN

Paylaşın:
393 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ