logo

ERMED ÜYELERİ EĞLENCE GECESİNDE BULUŞTU

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetici ve üyeleri birlik beraberlik gecesinde eğlendi.

10 Şubat Cumartesi günü Yönder Site Kulüpte düzenlenen geceye ERMED Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile üyeler eşleri ile birlikte katıldı.

Sunumları Arzu Tekin ile Yusuf Zobar tarafından yapılan gecede konuşma yapan ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, üyelerden gelen yoğun talep üzerine gecenin düzenlendiğini belirterek “siyasetten, ticaretten ve günlük telaşeden uzak, dostlukların pekiştiği anlamlı bir gecede eşlerimizle birlikte bir arada olmak, sohbet etmek eğlenmek moral-motivasyonumuzu artırıyor. En kısa sürede şehir dışında bir etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür eder, şimdiden iyi eğlenceler dilerim.” dedi.

Gece, üyelerin canlı performansları ve sohbetle devam ederken; Yusuf Zobar’ın esprileri, Fikri Kapan’ın şarkıları ve Binnur&Ersay Gönüllü çiftinin bağlama eşliğinde türküleri ile eğlence doruğa ulaştı. Arzu Tekin ile Yeşim Çakır’ın şarkı ve türkülere tam uyumla eşlik etmeleri ise büyük alkış aldı. Etkinlikte ayrıca üye Funda Arslan’ın eşi Barış Arslan’a doğum günü sürprizi olarak alkışlar eşliğinde pasta kesildi.

ERMED Birlik Beraberlik gecesi, en kısa sürede tekrar bir araya gelmek üzere toplu hatıra fotoğrafı çektirilerek sonlandı.

Paylaşın:
500 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ