logo

ERMED ÜYELERİ GELENEKSEL İFTARDA BULUŞTU

  • Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler ve aileleri, ERMED yönetimince düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetiminin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde buluştu.

Erdemir Mühendisler Derneği’nde düzenlenen ve dernek üyesi basın mensuplarının eşleriyle birlikte katıldıkları iftar yemeği öncesinde üyeleri selamlayan Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, 10 Mart 2024’te derneklerinin 3. kuruluş yıldönümünün geride kaldığını anımsattı ve mesleksel birlik-beraberlik, işbirliği ile paylaşımın daim olmasını diledi. Dernek üyesi gazetecilerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Gönüllü, benzer mesleki ve sosyal etkinliklerin devam edeceğinin altını çizdi, dernek üyelerinin tüm önerilerine açık olduklarını anımsattı.

AŞIR SUNUM YAPTI, GÜNDEMKİ KONULAR DEĞERLENDİRİLDİ

ERMED üyesi gazeteciler iftar davetinde birlikte oruçlarını açarken, yemek sırasında gündemdeki güncel meseleler ve mesleki konular üzerine de sohbet ettiler. İftar yemeğinin ardından, ERMED Sekreteri Sabriye Aşır, kısa süre içerisinde dernek olarak yapmayı planladıkları etkinlikle ilgili sunum yaparken, etkinlikle ilgili Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri nezdinde de görüş alışverişinde bulunuldu.

İftar yemeğinin sonunda gazeteciler birlikte anı fotoğrafı çektirdiler.

Paylaşın:
199 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ