logo

ERMED ÜYELERİ İFTAR SONRASI MESLEKİ KONULARI GÖRÜŞTÜ

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından düzenlenen iftar davetinde, ERMED yönetimi ve dernek üyesi gazeteciler bir araya geldi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından düzenlenen iftar davetinde, ERMED yönetimi ve dernek üyesi gazeteciler bir araya geldi.

21 Nisan Perşembe günü Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Sekreter Sabriye Aşır ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Aksakal, Denetim Kurulu Üyesi Arzu T’ekin’in yanı sıra, ERMED üyesi gazeteciler katıldı.

GÜNCEL KONULAR ELE ALINDI, PLANLAMALAR YAPILDI

İftar yemeği sonrasında ise ERMED yönetimi ve üyeleri, önceden belirlenmiş program dahilinde mesleki konularda görüş alışverişinde bulundu. Otosansür, gazetecilerin gazete patronları, siyasiler ve kamuoyu ile iletişimleri, basın kuruluşlarının yayın politikalarını uygulamadaki bağımsızlığın önüne çıkarılan engeller ve mesleki etik sorunların ele alındığı toplantıda, ERMED üyesi gazetecilerin meslek örgütü ERMED’den beklentileri de dile getirildi. Derneğin kısa sürede ilçe, il ve yaygın ölçüde edindiği mesafe ile kısa, orta ve uzun vadedeki planlarının da konuşulduğu toplantı, son derece verimli geçti.

DEVAM EDECEK

Toplantının sonunda Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederken, meslek içi toplantıların ilerleyen günlerde de farklı konu ve konuklarla devam edeceğini vurguladı. Gönüllü ayrıca, Büyük Anadolu Otel’e de teşekkür etti.

Paylaşın:
380 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ