logo

ERMED YÖNETİMİ, ATEŞ’E BAŞARILAR DİLEDİ

• Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Basın Danışmanlığı görevine başlayan Aykut Ateş’i ziyaret eden ERMED yönetimi başarı dileklerini iletti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Dermeği(ERMED) Yönetimi, aynı zamanda Dernek Mali sekreteri olan ve Kdz. Ereğli Belediyesinde Kültür ve Basın Danışmanı olarak göreve başlayan Aykut Ateş’e kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

23 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyarete ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın katıldı.

GÖNÜLLÜ : “ŞEHRİMİZ SOSYOKÜLTÜREL KAZANIMLAR SAĞLAYACAKTIR”

Ziyarette konuşan Doğan Gönüllü, Ateş’i tüm ERMED üyeleri adına kutlayarak başarılar diledi ve “ERMED olarak, meslektaşımız olarak ve Ereğlili olarak gurur duyduk. Bu önemli görevi mesleki birikimleriniz ve Ereğli sevdanızla layığı ile yerine getireceğinizden hiç kuşkumuz yok. Şehrimizin sosyokültürel kazanımlar sağlayacağına inanıyor, kolaylıklar diliyoruz.” diye konuştu. Kapan ve Özaydın’da Ateş’e başarılar dileyerek destek mesajlarını iletti.

ATEŞ : “ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aykut Ateş ise 15 Ağustos tarihinde atandığı Belediye Kültür ve Basın Danışmanlığı görevini yerine getirirken, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi ve destek mesajlarına teşekkür etti.

Ziyaret, festival etkinliklerinin değerlendirilmesi ve güncel konuların sohbeti ile devam etti.

Paylaşın:
398 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ