logo

ERMED YÖNETİMİ ÇORUMLUOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret eden Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, plaket takdiminde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim ve denetim Kurulu üyeleri, İzmir’e Vali yardımcısı olarak atanan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nju ziyaret ederek plaket takdim etti.

27 Ağustos Cuma günü gerçekleşen ziyarete ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Muhasip Aykut Ateş ve Denetim Kurulu üyesi Fahrettin Özaydın katıldı.

Gönüllü, Kaymakam Çorumluoğlu’na ilçede bulunduğu dönemdeki hizmetlerinden ve basınla olan diyaloglarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti ve “Ermed üyeleri olarak bundan sonraki görevinizde başarılar dileriz.” dedi. Çorumluoğlu’da teşekkür ederek aldığı plaket sonrası Ereğli’yi unutmayacağını, elinden geldiğince hizmetleri sürdürdüğünü söyledi. Kaymakam Çorumluoğlu, ilçeden 30 Ağustos Pazartesi günü Zafer Bayramı töreninin ardından ayrılacağını sözlerine ekledi.

Paylaşın:
613 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ