logo

ERMED YÖNETİMİ HAKİMİYET’İ KUTLADI

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimi, yayın hayatında 44’üncü yılını kutlayan Hakimiyet Gazetesi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, beraberinde Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın, üyeler Şafak Negüzel ve Ülkü Gönüllü ile birlikte 1 Mart 2024 tarihi itibariyle yayın hayatında 44 yılı geride bırakarak 45’inci yılından gün almaya başlayan Hakimiyet Gazetesi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

ERMED Başkanı Gönüllü aynı zamanda derneğin 2. Başkanı olan Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan ile dernek üyesi Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

GÖNÜLLÜ: “NİCE YILLARA…”

Gönüllü, Hakimiyet Gazetesi’nin yarım asra yakın yayın hayatıyla ilçenin köklü ve önemli gazetelerinden biri olduğunu ifade ederek, “Dürüst habercilik anlayışı, tarafsız bakış açısı ve kaliteli içeriğiyle yıllardır okurlarının güvenini kazanmış Hakimiyet başarı dolu bir yılı daha geride bıraktı, kutluyoruz. Bu vesileyle, Hakimiyet’in geçmişten günümüze tüm çalışanlarına ve emeği geçen herkese tebriklerimi sunuyor, nice başarılı yıllar diliyorum.” dedi.

KAPAN: “HAKİMİYET HEP VAR OLMAYA DEVAM EDECEK”

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “1 Mart 1980’de kurulan gazetemizi 2012 yılından bu yana eşim Zeliha Kapan ile birlikte yönetiyoruz. Değerli okurlarımız ile iş ortaklarımızın güveni ve desteği sayesinde gazetemiz yarım asra yakın farklı sahipliklerde yayın hayatına devam ediyor. Ben inanıyorum ki Kapan ailesinden sonra da Hakimiyet Gazetesi var olmaya devam edecek.” diye konuştu.

Paylaşın:
102 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ