logo

ERMED YÖNETİMİ, KAYMAKAM YAPICI’YA BAŞARILAR DİLEDİ

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)Yönetimi, İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, beraberinde Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Tekin ve Fahrettin Özaydın ile birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

İlçe kısa süre önce atanan Kaymakam Yapıcı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten ve çalışmalarında başarılar dileyen ERMED Başkanı Gönüllü; derneğin kurumsal yapısı, kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

YAPICI “MEDYA BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Yapıcı da medyaya önem verdiğini ve iyi ilişkiler  içinde olmayı arzu ettiğini ifade ederek, ilişkilerin daha sağlıklı olabilmesi adına Kaymakamlık içinde basın ve halkla ilişkiler masası kurmayı hedeflediğini söyledi.

KAZI ÇALIŞMALARI VE KAMU YATIRIMLARI KONUŞULDU

Kaymakam Yapıcı, yaklaşık bir saat süren ziyarette ERMED yönetimiyle ilçe gündeminde bulunan konulara dair de görüş alış verişinde bulundu. Yapıcı; soru üzerine Acheron Vadisi’nde bir ay süren kazı çalışmalarının şu an için sonlandığını ancak önümüzdeki yılın yaz ayında 3-4 ay sürecek bir kazı çalışmasını yapmayı hedeflediklerini dile getirdi. Buradaki çalışmaları önemsediklerini kaydeden Yapıcı, bu süreçte bulunan kalıntıların kazı çalışmasını yürüten akademisyenler tarafından laboratuar ortamında inceleneceğini ifade etti.

Kaymakam Yapıcı, ERMED yönetimiyle fakülteler kampüsü, hükümet konağı ve emniyet binası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçeye yapılmasını istediği Cami konusunda da sohbet etti. Yapıcı, Ereğli’yi daha iyi noktalara taşıyabilmek için tüm paydaşlarla el birliği ile çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
402 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ