logo

ERMED YÖNETİMİ PROTOKOL ZİYARETLERİNDE

  • Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına ziyaretler gerçekleştirdi.

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Derneğin kuruluşunun 2. yılı dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, ERMED’in kuruluşundan bu yana gelinen süreçte; gazetecilik mesleği, meslektaşlar ve Ereğli ortak paydasında gerçekleştirilen çalışma ve aktiviteleri anlattı.

GÖNÜLLÜ, YÖNETİCİLERİ KUTLADI

Gönüllü, ülkenin Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası oldukça zor bir sürece girdiğini hatırlattığı konuşmalarında, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve Karadeniz Ereğli Belediyesinin bu zor süreçte ilçe halkıyla bütünleşerek depremzedelerin yanında olduklarını en üst seviyede gösterdiğini belirtti. Yerel basının da bu dönemde hassasiyetle çalıştığını kaydeden Gönüllü, acıların tekrar yaşanmaması dileğinde bulundu.

YAPICI: “HER İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR”

Kaymakam Yapıcı, süreçte yapılan çalışmaları özetlerken, Karadeniz Ereğli’nin dayanışma konusunda önemli yerde olduğuna değindi. Yapıcı, özellikle bölgeye gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığına, depremzedelerin ücretsiz ihtiyaçlarını temin edebilmeleri amacıyla Karadeniz Ereğli Lisesi’nin atıl spor salonunda oluşturulan “Sosyal Market”in de önemine vurgu yaptı.

POSBIYIK: “GENÇLER CANLA BAŞLA ÇALIŞTILAR”

Belediye Başkanı Posbıyık da, ilçe olarak bütünleşen süreçte, özellikle gençlerin adeta yardım ve destek yarışına girdiğin savunarak, “özellikle Atatürk Kültür Merkezinde oluşturduğumuz Deprem Koordinasyon Merkezinde gençlerimiz gönüllü olarak görev yapmak için canla, başla çalıştılar. İlçe halkımızın yanı sıra ilçe dışından da Ereğli belediyesine olan güven vesilesiyle yardımlarda bulunanlar oldu” dedi. Gönüllü’de, itfaiyenin çalışmalarının da dikkat çekici oluğunu belirterek, özellikle belediyenin hazırladığı deprem belgeselinin duygusal anlar yaşattığını söyledi.

İLÇE GÜNDEMİ KONUŞULDU

ERMED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Mali Sekreteri Aykut Ateş, Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Tekin ile Fahrettin Özaydın’ın hazır bulunduğu ziyaretlerde, ERMED ve ilçe gündemine ilişkin konularda görüş alış verişlerinde bulunuldu.

SOHBET EDİLDİ

Bu arada, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, aynı zamanda Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’e, Belediyece hazırlanan ve bastırılan “Festivaller Kenti Karadeniz Ereğli” isimli kitap hediye etti.
ERMED Yönetimi daha sonra Belediye Basın bürosunu ziyaret ederek, Bilgin Avcı ile kısa sohbette bulundu.

Paylaşın:
525 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ