logo

ERMED YÖNETİMİ, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulan, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimine ziyaretlerde bulunuldu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulan, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimine hayırlı olsun ve destek ziyaretleri devam ediyor.

13 Nisan Salı günü ERMED’in ilk ziyaretçisi Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli oldu. Yönetim kararı ile Hakimiyet Yayın Grubunda gerçekleşen ziyarette İş İnsanı Turgut Tanyıldız ile birlikte katılan Sesli, ERMED Başkanı Doğan Gönüllü nezdinde tüm kurucu üyeleri tebrik ettiğini söyledi.

SESLİ “HEPİMİZİN AMACI EREĞLİ’NİN İLERİYE GİTMESİ”

Sesli, ERMED kurucularının, mesleklerinde her biri ayrı değere sahip insanlardan oluştuğunu görmekten ayrıca memnunluk duyduğunu belirterek, şöyle dedi: “Hepimizin amacı Ereğli’nin ileriye gitmesidir. Ereğli’nin ileriye gitmesine kim hizmet ediyorsa, biz onun yanındayız. Dolayısıyla sizleri tekbir ediyorum. Dernekte kurucular arasında olan her birinizi seviyor, saygı duyuyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Basın kuruluş sayısının fazla olmasında bir sıkıntı olmaz, yeter ki görev layıkıyla yapılsın. Zaten öyle olmadığı zaman kaliteli basın hemen ayrılıyor, başarılı olan ön plana çıkıyor. Okunuyor, dinleniyor, seyrediliyor.”

AKTİMUR “GÜZEL BİR OLUŞUM”

Günün ikinci ziyaretçisi Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İlçe Başkanı Handan Aktimur oldu. Partisinin genel Başkanı Ali Babacan’ın basın özgürlüğüne önem verdiğini vurgulayan Aktimur, rekabetin her zaman kaliteyi doğuracağını savunduğu konuşmasında, “burada da güzel insanlardan oluşan güzel bir dernek ortaya çıkmış. Ereğli büyük bir ilçe, bir dernek yeterli olmuyorsa, biri daha kurulabilir. Bunlar da yaptıkları etkinlikler ve işlerle geliştirilir ve teşvik edici olur.” dedi.

TÜRK KIZILAYI İLE ERMED İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer de, Başkan Yardımcısı Kürşat Yağız ve İlçe sekreteri Kenan Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, ERMED’in Ereğli için bir kazanç olduğunu savunduğu konuşmasında, şu görüşlere yer verdi:

“Sizlerin de mesleki olarak birikimleriniz geçmiş dönemden beri ortada. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Zaten basın ile hep iç içe olan Türk Kızılayımız, bundan sonra da aynı tutumda olacaktır. Sizler de bizim yapı taşlarımızsınız. Eğer bir yol haritası çizilecekse, bu haritanın en ışık gösteren yolları sizlersiniz. Bu anlamda size teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki böyle bir kurumu ‘kurumsallaşma’ haline getirdiniz. Gördüğümüz arkadaşların hepsi değer verdiğimiz arkadaşlar; sevdiğimiz kardeşlerimiz, ağabeylerimiz var. Türk Kızılayı olarak bundan sonraki süreçte, ERMED ile beraber bu yolda yürüyeceğiz.”

GÖNÜLLÜ “DESTEKLERİNİZ ÇOK KIYMETLİ”

Gönüllü, bu tür desteklerin önemine vurgu yaptığı ve çok kıymetli bulduğunu belirttiği konuşmalarında, derneği kuruluş amaç ve hedeflerini bir kez daha sıralayarak, ziyarette bulunanlara teşekkür etti.

Dernek kurucu üyeleri de ziyarette bulunanlarla, derneğin oluşumu ve medya ortamı ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar.
ERMED Başkanı Gönüllü’nün yanı sıra Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, kurucu üyeler Yeşim Özdoğan Çakır, Aykut Ateş, Fahrettin Özaydın ve Sadettin Yıldızhan’ın hazır bulunduğu ziyaretlerde, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Paylaşın:
778 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ