logo

ERMED YÖNETİMİ ZONGULDAK’TA TEMASLARDA BULUNDU

• Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Zonguldak’ta bir dizi temasta bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yayımlanan İŞ’te Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ile Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve derneğin Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Zonguldak’ta bir dizi temasta bulundu.

VALİLİK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ALAS MEMNUN OLDU

16 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen temaslara Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas ziyareti ile başlayan ikili, Alas ile mesleki ve bölgesel konularda görüş alışverişi yaptı. Gönüllü’nün Vali Tutulmaz’ın turizm sektörüne verdiği önemden bahsetmesi üzerine Alas da, Zonguldak Kömür Jeoparkı’nın UNESCO Küresel Jeoparklar Ağı’na üye olabilmesi için başvuru dosyasının UNESCO’ya gönderildiğini hatırlatarak, kabul göreceğini umut ettiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alas, Valilik tarafından hazırlanan ‘Tarihte Zonguldak Yerel Basını’ kitabını gazeteciler Gönüllü ve Kapan’a takdim etti. Bu sırada makamda bulunan Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Öznur Güneş de sohbete katıldı.

TELEKOM İL MÜDÜRÜ KADİR UZUN YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYOR

ERMED Yöneticileri Gönüllü ile Kapan’ın bir sonraki ziyareti ise Türk Telekom Zonguldak İl Müdürü Kadir Uzun’a oldu. Daha önce Kdz. Ereğli’de de görev yapan Uzun, ikili ile makamında yaptığı dostane görüşmede Filyos Projesi ile birlikte her sektörde olduğu gibi telekomünikasyon alanında da yoğunluk yaşandığını ifade ederek kamu ve özel kurumlarla iş birliği halinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Telekom İl Müdürü Kadir Uzun ikiliye mesleki yaşamlarında başarılar dileyerek uğurladı.

ZGC BAŞKANI AKBIYIK’A DOSTANE ZİYARET

Gönüllü ile Kapan Zonguldak’ta son olarak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Yerel medyanın yaşadığı zorlukların yanı sıra gazetecilik mesleğiyle ilgili görüşlerini aktaran ikili, Sosyal Medya Yasası olarak bilinen Basın Yasasının TBMM’de kabul edilmesinin ardından yayınlanacak yönetmelik ve genelgelerden sonra işbirliği halinde hizmet içi seminer projesi gerçekleştirilmesinin yararlı olacağını ifade ettiler. Başkan Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ERMED yönetimine başarılar diledi.
Başkan Gönüllü ile yardımcısı Kapan da, dostça misafirperverliğinden dolayı Akbıyık’a teşekkür etti.
Bu arada ZGC Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz ile kent merkezinde günlük yayımlanan İnanış Gazetesi Muhabiri Muhammet Karapınar da ziyarette hazır bulundu.

SELAMLARINI İLETTİLER

ERMED temaslarında, Başkan Doğan Gönüllü ve Yardımcısı Fikri Kapan; Yönetim Kurulu üyeleri Sabriye Aşır, Muhasip Aykut Ateş ve Üye Hüseyin Aksakal’ın yoğunluklarından dolayı ziyaretlere katılmadıklarını belirterek “Tüm konularda tam görüş birliğinde olduğumuz tüm arkadaşlarımızın selamlarını ve en kısa sürede tekrar birlikte olmak dileklerini iletiyoruz” dediler.

Paylaşın:
550 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ