logo

ERMED YÖNETİMİNDEN ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ ORAL’A ZİYARET

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ile Yönetimi, ERDEMİR Genel Müdürü Salih Cem Oral’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ile Yönetimi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.(ERDEMİR) Genel Müdürü Salih Cem Oral’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

23 Eylül Perşembe günü pandemi önlemleri dikkate alınarak gerçekleşen ziyarette, ERMED yönetiminden Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Muhasip Aykut Ateş ve Denetleme Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın yer alırken, Oral’a Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ile Oyak Maden Metalurji Grup Kurumsal İletişim Müdürü Ayper Topçu eşlik etti.

GÖNÜLLÜ “BASIN MESLEĞİNE YÖNELİK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Gönüllü, ERMED’in kuruluş sürecini ve hedeflerini açıklayarak mesleğin nitelikli gelişimi için üst kuruluşlar ile işbirliği halinde yerel, bölgesel ve ulusal çapta etkinlikler/projeler gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. ERDEMİR’in ülkeye ve bölgeye katkılarının farkında olduklarının altını çizen Gönüllü, gazeteci olarak yanlışların karşısında, doğruların yanında olmaya devam edeceklerini, demokrasinin basına yüklediği sorumluluk ve görevin bu olduğuna dikkat çekerek Oral ve ekibine başarılar diledi.

ERMED HEYETİ SIKI İŞBİRLİĞİ ÖNERDİ

ERMED heyeti de, başta pandemi döneminde olmak üzere Erdemir’in zorlu dönemlerde kaliteden ödün vermeden üretimi sürdürmesinden ve çalışanı ile çevresine sosyal sorumlulukları yerine getirmesinden duyulan memnuniyeti ifade ederek karşılıklı ilişkilerin sıklaştırılmasından yana olduklarını belirtti.

ORAL “ÇELİK ÜRETİMİMİZİ VE ÇEVREYE KATKIYI BAŞARI İLE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Genel Müdür Salih Cem Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Erdemir Yönetimi Olarak, Oyak Genel Müdürlüğü talimatları ve hassasiyetleri doğrultusunda Erdemir’in başarı ile üretime, çevreye ve sosyoekonomik katkıya devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı başarı dileklerinin sunulması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
850 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ