logo

ERMED YÖNETİMİNDEN ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER’E ZİYARET

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

24 Şubat Cuma günü Genel Müdürlük toplantı odasında gerçekleşen ziyarete ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Muhasip Aykut Ateş, Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ile Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Tekin ve Yeşim Çakır katıldı. Erdemir’den ise Genel Müdürü Peker’e Grup Kurumsal İletişim Direktörü Ayper Topcu ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pınar Elmas Adalı eşlik etti.

GÜNCEL KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Genel Müdür Peker’e görevinin hayırlı olmasını dileyen gazeteciler, Kahramanmaraş merkezli depremde İSDEMİR’in de etkilenmesi nedeni ile geçmiş olsun dediler. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede; medyanın yetki, sorumluluk ve görevleri ile önemi, Erdemir’in sosyal sorumluluk kapsamında çevresine katkıları, fabrikada süregelen yenileme faaliyetleri ve güncel konular konuşuldu.

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, verimli geçtiğini ifade ettiği görüşme için Genel Müdür Peker’e teşekkür ederken; Peker, ilerleyen zamanlarda basın için fabrika içi gezi düzenlemeyi planlandığını ifade ederek ERMED Yönetimine teşekkür etti, başarılar diledi.

Paylaşın:
572 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ