logo

ERMED YÖNETİMİNDEN KENT HABER’E KUTLAMA ZİYARETİ

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan www.ereglikenthaber.com Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Özaydın’ı, İlçede kurulu Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü ziyarette bulundu.

1 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Gönüllü, beraberinde ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile birlikte Özaydın’ın, mesleki eğitimini tamamladıktan sonra memleketine dönerek birikimini aktarmayı uygun gördüğünü söyledi.

GÖNÜLLÜ VE KAPAN KUTLADI

Yayın kuruluşlarının yaşadığı zor koşullardan bahseden Gönüllü, şöyle dedi:
“Sevgili Özaydın da, tüm bu zorluklar içerisinde sürdürdüğü yayıncılık mücadelesinde 2.yılınıgeride bırakıyor. www.ereglikenthaber.com, yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren toplumsal sorumluluk bilinci ile bugün ilçemizin saygın kuruluşları arasında önemli yerini aldı. Bu anlamda, Özaydın’ı kutluyor, yayın hayatının başarılarla devam etmesini dileriz.”

Kapan da, Fahrettin Özaydın’ın, birikimlerini yansıttığı www.ereglikenthaber.com’un topluma önemli katkı sağladığını savunarak kutladı.

ÖZAYDIN, OKUYUCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Gönüllü’nün, ERMED adına kuruluş ve ziyaret anısına hediye takdim ettiği Özaydın da, teşekkürlerini iletirken, mesleğini çok sevdiğini, Karadeniz Ereğli’de yayın yaşamını sürdürmekten de son derece memnun olduğunu dile getirirken, “Kentimize, bölgemize ve ülkemize olan sorumlulukların bilinciyle bağımsız ve tarafsız şekilde yayınlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bize inanan, güvenen okurlarımızın desteğiyle iki yıl gibi kısa bir süre içerisinde iyi bir noktaya geldik. Bizlere bu gurur ve mutluluğu yaşatan tüm okuyucularımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaret, güncel konular üzerine sohbet ve Kapan’ın selfie çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
214 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ