logo

ERMED’DE BİRLİK BERABERLİK DORUKTA!

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) yönetimi ve üyeler, birlik beraberlik gecesinde buluştu.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) yönetimi, üyeler ve aileleri, moral motivasyon ve kutlamalar vesilesiyle birlik berberlik gecesinde bir araya geldi.

GÖNÜLLÜ, “GÜVEN VE DEVAMLILIK” VURGUSU YAPTI

1 Eylül Cuma günü akşamı Erdemir Mühendisler Derneği Lokali bahçesinde düzenlenen gecede kısa bir konuşma yapan ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, uzun zamandır düşünülen etkinliğe katılım sağlayan üyelere teşekkür ederek, “Yoğun gündemden fırsat bularak ailelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birlik beraberliğimizi, başarılarımızı daim etsin. Bize duyulan güvene layık olacak şekilde mesleğimizi ve etkinliklerimizi sürdürmeye kararlıyız.” dedi. Başkan Gönüllü, mazeretleri nedeni ile katılamayan yönetici ve üyelerin selamlarını ileterek en kısa zamanda tekrar bir araya gelme sözü verdi.

KUTLAMALAR BİR ARAYA GELDİ

Gecede ayrıca, üyelerden Mustafa Kemal Bektaş’ın doğum günü ve birlik beraberlik vesilesi ile pasta kesilerek kutlama yapıldı.

İleriye yönelik projelerin konuşulduğu ve ailece sohbetlerin yapıldığı nezih gece, canlı müzik eşliğinde eğlence ile devam ederken, ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile üyelerin sanatçıya eşlik etmeleri geceye renk kattı.

Paylaşın:
505 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ