logo

ERMED’DEN EREĞLİ HABER’E KUTLAMA ZİYARETİ

  • Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği yönetiminden, İz Medya ve Ereğli Haber Gazetesi yönetimine kutlama ziyareti.

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yöneticileri, İz Medya bünyesinde yayın yapan Ereğli Haber Gazetesi’nin 15. yayın yılı nedeni ile kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Doğan Gönüllü ve Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile birlikte, aynı zamanda ERMED Denetim Kurulu üyesi olan İz Medya ortağı Yeşim Çakır ile Ereğli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vedat Kılıç’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

GÖNÜLLÜ “FARKINDALIK YARATTINIZ”

11 Kasım Perşembe günü samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada Gönüllü, Ereğli Haber’in, üstlendiği misyonu başarı ile sürdürdüğünü belirterek, Çakır ve Kılıç nezdinde tüm çalışanlarını kutladı. Medyada ender görülen ortaklığın sağladığı sinerjinin farkındalık yarattığını ifade eden Gönüllü, ticari kazancın ve mesleki birikimin yatırım olarak tekrar mesleğe ve meslektaşlara dönmesinin önemli olduğunun altını çizdi. Kapan’da Kılıç’ın mesleğin tüm aşamalarından geçerek hakkını verdiğini söyledi ve başarılar diledi.

Çakır ve Kılıç’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, mesleki dayanışmanın önem ve gerekliliğine dikkat çekti.

Genel ve yerel mesleki konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Paylaşın:
500 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ