logo

ERMED’DEN HAKİMİYET’E KUTLAMA ZİYARETİ

ERMED Yönetimi, Hakimiyet Gazetesinin 43. kuruluş yıldönümü kutladı.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimi, 43. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Hakimiyet Gazetesi sahibi Kapan ailesine kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

“KAPAN AİLESİNİ KUTLUYORUZ”

1 Mart Salı günü gerçekleşen ziyarette, ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, yerel bir gazetenin uzun süre yayın hayatını sürdürmesinin önemine dikkat çekerek, Hakimiyet’in Sahibi Fikri Kapan ile Yazı İşleri Müdürü eşi Zeliha Kapan’ı kutladı. Geçmiş dönem kurucuları ve görev yapan emekçileri de övgü ile anan Gönüllü, “Kapan ailesi, Hakimiyet bayrağını her koşulda ve her daim dalgalandırmasını bildi. Kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

“KOŞULLAR ZORLASA DA DEVAM…”

Aynı zamanda ERMED’in başkan yardımcılığı görevini üstlenen Fikri, Kapan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “koşullar zaman zaman bizi zorlasa da, halkın özgürce haber alma hakkını kullanması adına değerli eşim Zeliha Kapan’la birlikte yayınlarımızı fedakârca sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz.” dedi.

67300 ÇEVRİMİÇİ KUTLANDI

ERMED Mali Sekreteri Aykut Ateş ile Fulya Dinçer’in ortaklaşa sahip oldukları 67300 Kdz. Ereğli Dergisinin 6. kuruluş yıldönümün de çevrimiçi olarak kutlandığı ziyarette; ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ile birlikte Genel Sekreter Sabriye Aşır, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksakal ve Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın’da yer aldı.

Paylaşın:
469 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ