logo

ERMED’DEN ‘SADE’ ZİYARET!

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği Yönetimi, Hakimiyet Gazetesi’nin 43. Kuruluş yıldönümü, 67300 Dergisi’nin 7. Kuruluş yıldönümü ve derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksakal’ın doğum günü nedeni ile bir araya geldi. Ziyaret, deprem gündemi nedeni ile sade bir toplantı halinde gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Derneğin Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve üye Zeliha Kapan’ın yönettiği Hakimiyet Gazetesi’nin 43. Kuruluş yıldönümü, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Aykut Ateş’in yönettiği 67300 Dergisi’nin 7. Kuruluş yıldönümü ve derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Demokrat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aksakal’ın doğum günü vesilesiyle, sade bir ziyaret gerçekleştirdi.

DEPREM VE ETKİLERİ KONUŞULDU

2 Mart Perşembe günü Hakimiyet Gazetesi ziyaretinde bir araya gelen ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Denetim kurulu üyeleri Arzu Tekin, Yeşim Özdoğan, Fahrettin Özaydın, Dernek Üyesi Yusuf Zobar, Kapan çiftini kutlayarak başarılı yayın yılları dilediler. Başkan Gönüllü, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel medyanın yaşamsal zorluklarından bahsederken, “bu zorluklar içinde yayın kuruluşunu ayakta tutmayı başaran Sayın Fikri Kapan ile eşi Zeliha Kapan’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler ve etkilerinin konuşulduğu ziyarette, ERMED yöneticileri ayrıca, yoğun mesaileri nedeni ile toplantıya katılamayan Aykut Ateş ve Hüseyin Aksakal’ı gıyaplarında kutlayarak sağlık ve başarı dileklerini iletti.

Paylaşın:
230 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ