logo

ERMED’E ZİYARET: BBP EREĞLİ KONGRESİ 19 HAZİRAN’DA

  • Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde partisinin İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve bazı parti yöneticileri ile birlikte ERMED yönetimini ziyaret etti. Gündemin de değerlendirildiği ziyarette ilçe kongresinin 19 Haziran 20222 pazar günü yapılacağı açıklandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde partisinin İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve bazı parti yöneticileri ile birlikte, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimini ziyaret etti.

27 Mayıs Cuma günü ERMED Başkanı Doğan Gönüllü’nün ofisinde gerçekleşen ziyarete; BBP Yönetiminden Yunus Akay, Sefa Akman, Gökhan Yağcı katılırken, ERMED’i temsilen Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Fikri Kapan, Yönetim Kurulu Üyesi Mali sekreter Aykut Ateş ve Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın yer aldı.

UYSAL, “SEÇİM SATH-I MALİNE GİRDİK”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uysal, ziyaretteki konuşmasında partisinin seçim sath-ı mailine girdiğini ve çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “yapılmamış kongrelerimizi tamamlayacağız. Genel Başkanımız da illere yapacağı seçim ziyaretlerini yaz ayı boyunca sürdürecek. Genel merkez olarak her an her yerde çalışmalarımız başladı. Cumhur İttifakı’yla da sağlam olarak bir ittifak halindeyiz. Yalnız Büyük Birlik Partisi kendi adı, kendi amblemi ile seçime girecek.

CAMİ YERİ OLARAK ESKİ TERMİNAL ALANINI İŞARET ETTİ

Ereğli’de gündemde olan konular üzerine de görüşlerini bildiren Uysal, bir süredir tartışılan cami yeri konusunda da fikrini ifade etti ve “Bence de cami yeri olarak Eski Terminal alanı uygundur, bunu daha önceki konuşmalarımda da ifade etmiştim. Bu konuda İlerde daha detaylı açıklama yapacağım.”dedi.

“BASINI ÖNEMSİYORUZ”

Uysal, siyasi kariyerinde yerel yöneticilik yapmış olmanın kendisine çok şey kattığını kaydederek yerelde ve ulusalda yapılan çalışmaların şekillenmesinde ve duyurulmasında basının gücüne çok inandığını, bu anlamda ERMED yönetici ve üyelerine güvendiğini, başarılar dilediğini söyledi.

KARAOĞLU, “İLÇE KONGREMİZ 19 HAZİRAN’DA”

Yusuf Karaoğlu da konuşmasında bir süre kapalı kalan partisinin ilçe başkanlığını yeniden açarak yeni bir kurumsal yapı oluşturduklarını hatırlattı ve “çok hızlı şekilde kongreye hazırlandık. 19 Haziran’da Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin de katılımlarıyla genel kurulumuzu yapacağız. Bu süreçte çalışmalarımız devam edecek; hem kurumsal ziyaretlerimiz hem esnaf ziyaretlerimizi sürdürürken üye kayıtlarımızı da yapmaya devam edeceğiz. Amacımız kalplere inmek, yüreklere inmek bunu başarabilirsek ne mutu bize.

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Merhum  Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu özlemle anan Karaoğlu, “Onun bayrağını tekrar burada şanına, unvanına yakışır bir şekilde şahlandırabilirsek bu bizi mesut, bahtiyar edecektir. Onun çizdiği yolda yürüyoruz, onun davasının bayraktarlığını yapıyoruz. Onun hak davasını biz de bir nebze Ereğli’de hissettirmeye çalışıyoruz. Biz Cumhur İttifakı’nın içinde olduğumuzun da bilincindeyiz, onun için AK Parti ilçe başkanımızla olsun, MHP ilçe başkanımızla olsun onlarla da diyalog içindeyiz. …Diğer partileri de ziyaret ettim, etkinliklerine de katılıyorum. Buradaki amacım şu; Ankara zaten genel siyaseti yapıyor, biz yerelde ne yapabiliriz? Ereğli’ye ne kazandırabiliriz? Herkes zaten sorunları biliyor camiydi, okuldu, yoldu bunları saymanın bir anlamı yok. Onun için Ereğli’de sağcısı, solcusu bir araya oturup ne yapabiliriz, milletvekillerimizi nasıl çalıştırabiliriz bu arayış içerisinde siyaset yapmaya çalışıyoruz.”ifadelerine yer verdi.

GÖNÜLLÜ, “MESLEĞİMİZİN, MESLEKTAŞLARIMIZIN VE EREĞLİ’NİN FAYDASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü de yönetim kurulu adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Geçtiğimiz yıl Mart ayında Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’ni kurduk. Mesleğimizin, meslektaşlarımızın ve Ereğli’nin faydasına çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bunu yaparken de her türlü siyasi, ekonomik ve sosyal görüşe eşit mesafede durmaya özen gösteriyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.

Ereğli’nin siyasi, ekonomik ve sosyal konuları üzerin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
752 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ