logo

ERMED’TEN HABER HAYAT VE DEMOKRAT’A KUTLAMA ZİYARETİ

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimi, kuruluş yıl dönümlerini kutlayan Demokrat Gazetesi ile İş’te Haber Hayat Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde günlük olarak yayın yapan Demokrat Gazetesi 35’inci, iki haftada bir yayınlanan İş’te Haber Hayat Gazetesi ise 10’uncu yaşını kutluyor.

ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, beraberinde denetim kurulu üyeleri Arzu Tekin, Yeşim Çakır, Fahrettin Özaydın ve üye Yusuf Zobar ile birlikte her iki yayın kuruluşuna da kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

“İŞ’TE HABER HAYAT’IN EKONOMİ HABERCİLİĞİNDE ÖNEMLİ YERİ VAR”

İlk ziyaret 1 Aralık 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan İş’te Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve aynı zamanda ERMED Başkanı Doğan Gönüllü’ye yapıldı.

Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Kapan, İş’te Haber Hayat Gazetesi’nin ilçede özellikle ekonomi haberciliği anlamında önemli bir yeri olduğunu kaydetti ve Gönüllü’yü gazetenin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlayarak, yeni yayın hayatında başarı dileğinde bulundu. Gönüllü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“DEMOKRAT, EREĞLİ’NİN GÜZİDE YAYIN KURULUŞLARINDAN…”

ERMED heyeti, daha sonra ise ilçede 1 Aralık 1987 yılında yayın hayatına atılan ve Fatih Çakır’ın imtiyaz sahipliğinde yayınlarına devam eden Demokrat Gazetesi’ni ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Aksakal ile görüşen heyet, gazetenin 35’inci yayın yılını kutlayarak, çalışanlarına da başarılar diledi. Kapan burada yaptığı konuşmada; “Demokrat Gazetesi, Karadeniz Ereğli’nin güzide yayın kuruluşlarındandır. Daha uzun yıllar nitelikli yayınlarının devamını diliyor, başta Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çakır olmak üzere tüm Demokrat kadrosunu kutluyorum,” dedi.

Ziyarette Demokrat Gazetesi çalışanları Ersay Gönüllü ve Şafak Negüzel de hazır bulundu.

Paylaşın:
495 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ