logo

ERTUĞRUL, BALIKÇILARA BEREKETLİ SEZON DİLEDİ

CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Bozhane’deki balıkçıları tatlı ikram etti ve “1 Eylül’de ‘Vira Bismillah’ diyerek 2021-2022 av sezonunu açacak olan balıkçılarımıza bereketli bir sezon ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, yeni balık sezonunun başlaması nedeni ile balıkçıları ziyaret ederek tatlı ikram etti ve yeni sezonun hayırlı, bereketli olmasını dilediğini açıkladı.

BEREKETLİ SEZON VE BOL KAZANÇ DİLEDİ

Ziyaret sonrası yazılı açıklama yapan Ertuğrul, sektörün sorunlarını değerlendirerek çözümler üretmeye çalıştıklarını belirtti. “CHP olarak balıkçılarımızın sıkıntılarını yakından takip ediyoruz.” ifadelerini kullanan Ertuğrul, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Deniz emekçilerinin hakkını savunmak için mücadele ediyoruz. Sürdürülebilir avcılığın sağlanması ve denizlerimizin temiz kalması gerekliliğini ön planda tutarak balıkçı dostlarımızın hakettiği kazançlara ulaşmaları ve mevzuatla ilgili sıkıntılardan kurtulabilmeleri için çözümler üretmeye çalışıyoruz. CHP iktidarında toplumun her kesimini kucaklayarak, tüm paydaşların hakkını koruyarak insan odaklı çözümler üreteceğiz. Balıkçı dostlarımızın sorunlarına hakimiz, CHP iktidarında çözüme biz kavuşturacağız. Bugün deniz emekçisi dostlarımızı ziyaret ederek yeni sezon öncesi hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. 1 Eylül’de ‘Vira Bismillah’ diyerek 2021-2022 av sezonunu açacak olan balıkçılarımıza bereketli bir sezon ve bol kazançlar diliyorum.”

Paylaşın:
376 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ