logo

ERTUĞRUL, ERMED ZİYARETİNDE İDDİALI KONUŞTU: KAZANACAĞIZ

  • CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ertuğrul, ERMED ziyaretinde özetle,” Halk iktidardan şikayetçi, seçimleri biz kazanacağız.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret etti. 9 Mayıs Salı Günü Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleşen ziyarette konuşan Ertuğrul, yoğun ziyaret temposuna devam ettiğini belirtti.

“3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

Soru üzerine halkın en çok işsizlik ve pahalılıktan şikayetçi olduğunu açıklayan Ertuğrul, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığını; Millet ittifakının Adayı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu her türlü engellemeye rağmen farklı kazanacak. Parlamento da da çoğunluğu yine biz sağlayacağız, göreceksiniz biz kazanacağız, demokrasi kazanacak. Halkımız adaletsizlikten, pahalılıktan ve işsizlikte şikayetçi. Bölgemizin tarım ve hayvancılık potansiyelinin yeterince değerlendirilememesinden şikayetçi. Sağlık ve eğitim gibi temel konuların yanında karayolu gibi altyapı sorunlarından şikayetçi. AK Parti İktidarı 20 yıldır halkın yanında olmadığı gibi, şimdi göstermelik vaatlerle oy avcılığı yapıyor. Halkımız artık neyin ne olduğunu görüyor ve şikayetçi oluyor, bu seçimlerde kazanıp halkımızın yüce meclisteki gerçek temsilcisi olacağız.” dedi. CHP olarak Zonguldak’tan 3 Milletvekili çıkartacaklarına inandıklarını belirten Ertuğrul ayrıca, Erdemir’in işe alımlarda yöre insanına öncelik tanıması gerektiğini ve istihdam kaynağı olan tersanecilik sektörünün teminat vermeme gibi sorunları ile ilgileneceğini belirtti.
Gazetecilerin de seçim dönemlerinde zorlu görevler üstlendiklerini belirten Ertuğrul, “halkın özgürce haber almasının tek yolunun özgür basınla olacağının bilincindeyiz. Bu anlamda mesleki sorunlarınızın çözümünde yanınızda olacağız, çalışmalarınızda kolaylıkla dileriz.” diye konuştu.

GÖNÜLLÜ, BAŞARILAR DİLEDİ

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, diğer tüm adayların olduğu gibi Ertuğrul’un seçim çalışmalarını da takip ettiklerini belirtti ve başarı dileklerini iletti.
CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, ziyarete Eşi Handan Ertuğrul, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve Parti Yöneticileri Ali Kocamanoğlu ve Hüseyin Çakır ile birlikte katılırken, ERMED heyetinde Yöneticiler Fikri Kapan, Hüseyin Aksakal, Fahrettin Özaydın ve Üye Sudenaz Eryiğit yer aldı.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
343 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ