logo

ERTUĞRUL, TAT METAL’DE…

  • CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider demir çelik fabrikalarından olan Tat Metal Çelik’in Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu’nu ziyaret etti.

.

2 Mayıs Salı günü Tatoğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede CHP Milletvekili Adayı Ertuğrul, seçim çalışmalarını özetleyerek Tat Metal Çelik Fabrikası’nın bölgede örnek ortaklık kültürüne, istihdama ve üretime katkısı nedeni ile teşekkür etti. Sanayi üretiminin ülke ve bölge ekonomisindeki önemine dikkat çeken Ertuğrul, Tat Metal Çelik Fabrikası kurucu, yönetici ve çalışanlarının başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Milletvekili seçildiğinde her türlü desteği veremeye hazır olduğunu bildirdi.

Tatoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Ertuğrul’a teşekkür ederek “Demokrasi yarışında önemli bir aşama kaydettiniz. Size ve ekip arkadaşlarınıza ülkemize, bölgemize faydalı hizmetler yapmanız dileği ile başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede OSB’de faaliyet gösteren TATSAN Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yeşilusta ve Sezai Çimenoğlu’da hazır bulundu.

Paylaşın:
547 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ