logo

ERTUĞRUL, UĞUR MUMCU’YU ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun katledilişinin 27. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun katledilişinin 27. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ertuğrul, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün basın, demokrasinin dördüncü kuvveti olarak kabul ediliyorsa, bunu yaşantımıza kazandırmak için hayatının her döneminde bedel ödeyen büyük usta Uğur Mumcu’yu saygıyla anıyoruz. Türk Basını’nın kırılmaz kalemi olan Mumcu’nun katil veya katillerinin 27 yıldır bulunamadığı gerçeği canımızı yaksa da, ülkemizin yetiştirdiği en kıymetli Atatürkçülerden biri olan Mumcu’nun izinde yürümeye devam edenlerin varlığı bizleri onurlandırmaktadır. Cumhuriyet değerlerinin korunması uğrunda hayatlarını adayan Mumcular asla unutulmayacak ve unutturulmayacaktır. Ruhu şâd olsun.”

ADD’NİN UĞUR MUMCU’YU ANMA PROGRAMI

Öte yandan Atatürkçü Düşüncü Derneği tarafından bazı sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla yarın saat 13.30′ da Anıt Önü’nde Uğur Mumcu’yu anma programı yapılacak.

Paylaşın:
734 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ