logo

ERTUĞRUL’UN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ertuğrul’un mesajı şöyle:

Alemlere rahmet olarak gönderilen aziz peygamberimize, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Ramazan ayını huzur ve mutluluk içinde tamamladık. Geçen yıllara nazaran biraz sıkıntılı geçen; dünyayı etkisi altına alan virüs salgını sebebiyle kısıtlanan yaşam gereksinimleri ile bazı zorluklar içinde geçirdiğimiz Ramazan ayı sonunda, İslam dünyasının kutlu günlerinden olan bayramımıza eriştik.

“HUZUR, BARIŞ, ADALET VE HAKÇA YAŞAM GETİRSİN”

Salgın dolayısıyla, millet olarak daha da kötüye giden ekonomik ve sosyal şartlar karşısında, her bayram öncesi dile getirdiğimiz dilek ve temenniler, bu bayram öncesinde de gönüllerimizden çıkıp dillendirilmektedir. Bizlerin de ortak temennisi, Ramazan Bayramımızın, başta milletimiz olmak üzere dünya toplumlarına huzur, barış, adalet ve hakça yaşam getirmesidir. Salgınla mücadele kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluğa ilişkin çalışmalarımızda, her birimiz, elimizden geldiği ve gücümüz yettiği ölçüde, yardıma ve desteğe muhtaç insanlarımızın yanında olmaya gayret ettik. Herkesin tek amacı, Ramazan ayını en huzurlu şekilde ve gönül gönüle olarak geçirebilmekti. Bu bilinçle mübarek günlerde desteğe ihtiyacı olan bireylere yardım ellerini uzatan herkese teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü çatısı altında yürütülen sosyal sorumluluğa yönelik çalışmalara da maddi ve manevi destek veren her üyemize de bu vesile ile teşekkür etmeyi borç biliyorum.

Bayramlarımız, en sıkıntılı, en huzursuz ve en dertli dönemlerimizde bizleri ayağa kaldıran ve kuvvetlendiren günlerdir. Bu Ramazan Bayramı’nın da aynı kuvveti milletimize, Zonguldak ve Ereğli’mize vermesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle güzel Türkiye’mizin ve yöremiz insanlarının mübarek Ramazan Bayram’larını en kalbî duygularla tebrik ediyor, nice güzel bayramlara huzur içinde ulaşabilmeyi temenni ediyorum.

Paylaşın:
628 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ