logo

ESNAF KEFALET ADAYLARI ÜYE ZİYARETLERİNDE…

  • Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Genel kurulu seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, adaylık açıklamasının hemen ardından üye ziyaretlerine başladı.

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Genel Kurulu öncesinde Kooperatifi Başkan adayı Cevdet Civelek ile yönetim kurulu adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya’nın Belen Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettikleri bildirildi.

“ŞEFFAF, ADİL VE ÇALIKAN BİR EKİP OLARAK OYLARINIZA TALİBİZ”

Civelek’in basın bürosundan verilen bilgiye göre; İlk ziyaret bölgesini Belen Sanayi Sitesi olarak belirleyen Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, işyerlerini gezerek planladıkları çalışmalar ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılanan heyet adına konuşan Civelek “Şeffaf, adil ve çalışkan bir ekip olarak sizlerin oylarına talibiz ki bu göreve gelmemiz sizlerin takdirine de kalmıştır” dedi.

“SANDIKTA ÖZGÜR İRADE” VURGUSU YAPTI

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkan adayı Cevdet Civelek konuşmasında “Ben ve yönetim kuruluna aday olan arkadaşlarımla birlikte Belen sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Esnafımızın teveccühü bizleri mutlu etti. Gittiğimiz iş yerlerinde diğer adayımıza gönül veren dostlarımızda oldu. Bizlere açıkça söylediler. Bu da bizleri daha da memnun etti. Üyelerimiz seçim günü sandıkta özgür iradesi ile oyunu kullanacaktır” dedi.

Paylaşın:
457 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ