logo

ESNAF KEFALET’TEN YENİ HALKBANK ŞUBESİ TALEBİ

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’u ziyaret eden Esnaf Kefalet Kooperatifi yöneticileri, Alaplı ve Kozlu ilçeleri için Halk Bankası Şubesi talepleri olduğunu duyurdu.

Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 32. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gülüç Beldesi Muhtarları; AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

BAŞARI DİLEKLERİ İLETİLDİ

Ak Parti Basın Bürosundan verilen bilgiye göre ; İlk ziyarette Bozkurt ve ekibine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kooperatif Başkanı Kemal Özer; Alaplı ve Kozlu’ya birer Halk Bankası Şubesi açılması için başvuruda bulunduklarını ve bankadan çıkacak kararı beklediklerini söyledi. İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ise teşekkür ederek üzerine düşen görevleri yerine getireceğini söyledi.

Günün ikinci ziyareti ise Gülüç Belde Muhtarları tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette karşılıklı başarı ve iyi niyet dilekleri iletildi.

Paylaşın:
524 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ