logo

EVEDER’İN YENİ BAŞKANI AZİZ BOY’A ‘İYİ’ ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde (EVEDER) yeni Başkan Aziz Boy oldu.

Derneği 23. Olağan genel kurulu, dernek lokalinde Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri alınarak gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığına Kemal Baytekin’in seçildiği genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Derneğin faaliyet ve mali raporlarının okunarak, oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda seçimlere geçildi. Üyelerin tamamının oyları ile EVEDER’in yeni başkanlığına Aziz Boy seçilirken, Başkan Vekili Kenan Ayan, Genel Sekreter Davut Keçeci, Mali sekreter Cemil Vatandaş ve Lokal Amiri Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Barış oldular.

Başkanlığa seçilen Boy, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, üyelerin teveccühü ile üstlendiği görevi en iyi şekilde sürdüreceğini belirterek, “bunun yanı sıra; derneğimize desteklerinden dolayı Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’a, Erdemir Vakfı Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İLK ZİYARET ‘İYİ’DEN GELDİ

EVEDER’i, seçimlerin ardından ilk ziyaret eden ise İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen oldu.

Erkmen, beraberinde İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Dernek Başkanı Boy’u ve yönetimini kutladı. Parti olarak emeklilerle ilgili önemli projeleri olduğuna değinen Erkmen, “EVEDER bölgede önemli bir yere sahip. İktidara geldiğimiz taktirde, emeklilerimize yönelik çok sayıda projelerimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.(Kaynak: Hakimiyet)

Paylaşın:
977 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ