logo

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin tanınmış ailelerinden Cerrah ve Dinçel Aileleri mutlu günlerinden birini yaşadı.

Ersin-Birsen Cerrah çiftinin kızları, meslektaşımız Değişim Medya Grubu muhabiri Özge Cerrah’ın kız kardeşi, eğitim sever, hayırsever Zuhal Yılmaz’ın yeğeni, Fizyon Diş Kliniği asistanlarından Müge Cerrah; Hülya-Halil Dinçel’in oğulları, Ertunç Dinçel’in ağabeyi, Değişim Medya Grubu Yazı işleri Müdürü Çiğdem Koç’un yeğeni, Vatan Güvenlik’in sahibi Erdinç Dinçel evliliğe giden yılda ilk adım olan nişan merasimini gerçekleştirdiler.

Cerrah ailesinin evinde aile arasında gerçekleştirilen nişan töreninde çiftlerin ve ailelerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen nişan töreninde nişan yüzüklerini anne Birsen Cerrah ve anne Hülya Dinçel takarken, Nişan yüzük kurdelasını ise eğitim sever, hayırsever iş kadını Zuhal Yılmaz kesti.

Nişanlı çiftlerin aile büyüklerinin ellerini öpmelerinin ardından pasta kesimi ve çeşitli ikramlar yapıldı. Nişan töreni çiftlerin aile büyükleri ile fotoğraf çekiminin ardından sohbet eşliğinde devam etti.

Haber Hayat Yayıncılık olarak, evlilik yolunda ilk adımı atan Müge Cerrah ve Erdinç Dinçel çiftini kutluyor, mutluluklar diliyoruz.

Paylaşın:
1311 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ