logo

EYMEN VE AİLESİ’NİN SÜNNET MUTLULUĞU!

  • Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi, İş İnsanı Reşat Latifoğlu’nun torunu Eymen Eroğlu’nun sünneti için Mevlid’i Şerif okundu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesin Önceki Dönem Belediye Meclis Üyelerinden Reşat Latif ile Merhum Resul Eroğlu’nun torunu, İŞ İnsanı Tarık Latif’İn yeğeni, Duygu & Ali Han Eroğlu’nun yavruları Eymen sünnet oldu.

Bir süre önce gerçekleştirilen sünnet operasyonunun ardından 16 Temmuz Cumartesi günü ailenin bulunduğu Yaraşlı Yörük Köyündeki geleneklere uyularak sabah saatlerinde at gezmesi ve çocuklar için eğlence düzenlendi. Öğleden sonra ise Mevlid-i Şerif okundu.

GÖREV BİTTİ, DOSTLUK BİTMEDİ!

Bahçede düzenlenen Mevlit törenine Kdz. Ereğli Belediye Meclis üyesi Gökhan Günay, Ak parti İL Başkan Yardımcısı Fatih Çakır ile Reşat Latif’in görev yaptığı dönemde meclis üyesi olan Ayhan Atay, Sezai Meriç, İhsan Yazıcıoğlu, İbrahim Cöbek, İş İnsanı İbrahim Sezer, Gazeteciler Doğan Gönüllü, Fikri Kapan ve çok sayıda tanınmış sima katıldı. Eski Meclis üyelerinin Reşat Latif ile samimi sohbetleri dikkatlerden kaçmazken, dostluk duygusunun ön plana çıktığı görüldü.

MİSAFİRLERE YAKIN İLGİ GÖSTERİLDİ

Çevre halkı tarafından da yoğun katılım olan ve Latif ailesinin misafirlerle yakından ilgilendiği tören; görevli hocalar tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, duaların edilmesi, ikramların sunulması ve hediye takdimi ile son buldu.

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak, küçük Eymen’e ömür boyu sağlık ve başarılar, aileye mutluluklar dileriz.

Paylaşın:
906 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ