logo

“FAALİYETLERİMİZE SORUMLULUK BİLİNCİ İLE DEVAM ETTİK”

  • Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu adına 2. kuruluş yıldönümü nedeni ile yapılan açıklamada, “ERMED yönetimi olarak, meslek ilkeleri ve hukuk çerçevesinde; mesleğimize, meslektaşlarımıza nitelik katmaya, şehrimiz ve bölgemizin ihtiyaçlarında duyarlılık göstermeye, sorumluluk bilinci ile devam ettik.” denildi.

Ermed Yönetim Kurulu, 2. kuruluş yıldönümü açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) olarak 2. kuruluş yılımızı başarı ile tamamladık.

10 Mart 2021’de kurulan ve ardından 13 Temmuz 2021’de genel kurulunu yaparak seçimle işbaşına gelen ERMED yönetimi olarak, meslek ilkeleri ve hukuk çerçevesinde; mesleğimize, meslektaşlarımıza nitelik katmaya, şehrimiz ve bölgemizin ihtiyaçlarında duyarlılık göstermeye, sorumluluk bilinci ile devam ettik.

2 yıl boyunca polemiklerden uzak kalmayı tercih eden derneğimiz, gerek “Yerel Kalkınmada Medyanın Rolü” gibi, “Hamsi Festivali Standı” gibi topluma yönelik, gerekse ziyaret ve söyleşiler gibi üyelerine yönelik etkili çalışmalarını başarı ile gerçekleştirmiştir.

İleriye yönelik etkinlik planlamalarını da özveri ile sürdüren yönetimimiz, bundan böyle de kamuoyundaki ‘farklı’ yerini korumaya özen gösterecek, her türlü polemiğin, siyasal ve mesleki çekişmenin dışında kalacaktır.   

Bu duygu ve düşüncelerle derneğimize değer ve destek veren tüm kişi ve kuruluşlara; yönetim kurulumuz, denetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına teşekkür eder, hep birlikte nice başarılı yıllar dileriz.”

YÖNETİM VE DENETİM:

ERMED’in Yönetim Kurulu Başkanlığını Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcılığını Fikri Kapan, Genel Sekreterliğini Sabriye Aşır, Mali Sekreterliğini Aykut Ateş, Yönetim Kurulu Üyeliğini Hüseyin Aksakal yaparken, Denetim Kurulunda ise Fahrettin Özaydın, Arzu Tekin ve Yeşim Çakır var.

Paylaşın:
281 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ