logo

“FADIL BEY SEKTÖRÜN YERİ DOLDURULAMAYACAK BİR DEĞERİ İDİ”

Tat Metal Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Demirel’in vefatının ardından, web sitemize yorum yapan Demirel’in eski çalışma arkadaşlarından Asuman Mercan Görsoy, “Fadıl Bey sektörümüzün yeri doldurulamayacak bir değeri idi. Paylaşımcı kişiliği, insana verdiği değer, uzlaşmacı yaklaşımları ve eğitmen yönü ile yokluğu çok hissedilecek bir insan.” dedi.

Kdz. Ereğli’de kurulu Tat Metal Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Demirel’in Korona Virüs tedavisi görmekte iken vefatının ardından, sosyal medyada yüzlerce üzüntü ifadesi ve mesaj yayınlandı.

GÜRSOY : “ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK”

Mesajlardan birisi de şimdilerde İstanbul’da emekli hayatı süren ve sektörel STK’larda görev yapan Tat Metal Önceki dönem Koordinatörü Asman Mercan Gürsoy oldu. Üzüntüsünü paylaşan Gürsoy mesajında, “Fadıl Bey sektörümüzün yeri doldurulamayacak bir değeri idi. Paylaşımcı kişiliği, insana verdiği değer, uzlaşmacı yaklaşımları ve eğitmen yönü ile yokluğu çok hissedilecek bir insan. Kendisi ile Tat Metal de birlikte çalışma şansım oldu. Mesleki anılarını dinlerken bile çok şey öğrendik hepimiz. Üzüntümüz büyük. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. Mekanı cennet olsun. Allah tüm sevenlerine sabırlar versin.” ifadelerini kullandı.

  • Öte yandan; Sevilen İnsan Fadıl Demirel’in hayata veda etmesinin ardından Kdz. Ereğli’de ve sektörde her kesimden gelen yüzlerce mesajdan bazıları da şöyle:

Hatice-Aydin Erol : Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kendisi ile Erdemir dışında Kardemir genel müdürlüğü sırasında daha yakın çalışma fırsatı buldum bilgisi ve yönetim gücü ile kardemirin bügünkü yükselme temellerini atan bir yönetici idi ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum Türk çelik sektörünün başı sağolsun.

Ahmet Meriçli: Hem Ereğlimiz ve hem ülkemiz yıllar içinde nadir yetişen çok değerli tenik elemanı bizlerde iyi bir arkadaşı yitirdik. Ailesine ve tüm dostlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşaallah.

Baki Erdoğan : Ereğliye hiç bir zaman sırtını dönmemiş değerli müdürümüz Fadil Demirel’e allahtan rahmet kederli ailesine ve ERDEMİR&TAT METAL ailesine başsağlığı dilerim.Allah taksiratını afetsin mekanı cenent olsun.

Suat Yazıcı : Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Sözleriyle davranışlarıyla düşünceleriyle dürüst ve her zaman yapıcı bir kişiliğe sahipti. Yakınlarına sevenlerine ve dostlarına sabırlar dilerim.

Müslüm Okay :Allah rahmeti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun. Kendisi ile sohbet etmisligim var çok kıymetli bir buyugumuzu kaybetmiş olmaktan derin üzüntü duydum . Ailesine ve yakınlarına sabirliklar dilerim inşallah.

Cevat Aydin: Erdemir ve Ereğli’ye büyük hizmetleri olan dostumuz Fadıl beye Allah’dan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim .

Aysel Manay: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine yakınlarına baş sağlığı sabırlar diliyorum.

Paylaşın:
1337 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ