logo

FAZLI ERDOĞAN, KONSOLİDE EDİCİ EREĞLİ ADAYI MI?

  • AK Parti 22.ve 23.dönem Zonguldak milletvekili Fazlı Erdoğan’ın partisinin Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı ziyaretinde yerel seçim sürecinin değerlendirildiği ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulduğu açıklandı.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ; İlçe Başkanı M.Mücahit Andiç ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Fazlı Erdoğan, yeni yönetime başarılar dilerken, her zaman birlik ve berberlik içerisinde her türlü destek ile yanında olduğunu ifade etti.

İlçe Kadın Kolları yönetimi toplantısına da katılan Erdoğan, bayanların ilçe teşkilatına ve seçimlere katkılarının ne kadar önemli ve değerli olduğunu ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Av.M.Mücahit Andiç, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber ve yönetim kurulu üyeleri ile önceki dönem ilçe başkanlarından İş insanı Mustafa Demiray’ın da hazır bulunduğu ziyarette ilçe başkanı Andiç, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Erdoğan’ a teşekkür etti.

Ziyaret, yaklaşan seçim sürecinin değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alış verişinin yapılması ile son buldu.

“ADAYLIK YOKLAMASI MI?”

Öte yandan; 31 Mart Yerel Seçim sürecinde tam da aday belirleme aşamasında Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığı için adı geçen deneyimli siyasetçi Fazlı Erdoğan’ın 19 Ocak Cuma günü gerçekleştirdiği ziyaretin zamanlaması manidar bulunurken, “Ereğli’de çok sayıda aday adayı bulunan Ak Parti’nin konsolide edici Adayı Fazlı Erdoğan’ mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Paylaşın:
493 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ