logo

FAZLI ERDOĞAN’DAN ÇİFTE KUTLAMA!

  • Ak Parti 22-23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Haber Hayat ziyaretinde yayın yıldönümünü ve tüm halkın yeni yılını kutladı.

Ak Parti 22-23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret etti.

İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ile görüşen Erdoğan, sözlerine gündemdeki konu olan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun, yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek başladı.

Rahat tavırları ile dikkat çeken Erdoğan, Gönüllü’ye hitaben, “Uzun süredir yayın kuruluşunuzun 1 Aralık’ta tamamlanan 12. yıldönümünü kutlamak istiyordum, bugüne nasipmiş. Kutluyor, etkili yayıncılığınızdaki başarılarınızın artarak devamını diliyorum” dedi. Gönüllü ile yaklaşan yerel seçimlere ilişkin de sohbet eden Erdoğan, siyaseti uzun soluklu hizmet etme aracı olarak değerlendirdiğini belirterek, “Bizim partimizin mayasında, kurumsal kültüründe ve her arkadaşımızda bu bilinç vardır. 1994 yılından bu yana ve Milletvekilliğim dönemimden itibaren Zonguldaklı, Ereğlili hemşerilerimizin dertleri ile dertlenmeye, varsa yapacağımız bir hizmet, bir destek destek yapmaya hep devam ettik, devam edeceğiz. Ne siyasetten ne de bölgemden hiç kopmadım. Allah sağlık, huzur verdiği sürece her şartta, her zamanda ve her mekanda vatandaşlarımızın bölgemizin emrinde olacağım. Bu vesile ile sizlerin ve tüm halkımızın yaklaşan yeni yılını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu. Yerel seçimlerde partisinden Belediye Başkanı aday adayı olup olmayacağına ilişkin soru üzerine ise Erdoğan, tebessüm ederek, “Anketler, halkımız ne diyor, siz onu söyleyin bana” cevabı ile yetindi.

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Erdoğan’a teşekkür etti ve kendisi ile daha uzun süreli bir görüşmede -yazmak kaydıyla- konuşmak isteğini iletti.

Kısa süreli ziyarette ikili hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldı.

Paylaşın:
423 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ