logo

FESTİVAL PROGRAMI ve SBD ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından 6-9 Temmuz tarih aralığında 4 gün boyunca düzenlenecek olan 23 Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin programı ve SBD ödülleri açıklandı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık “Tüm Türkiye’yi sanat, spor, söyleşi, halk dansları, canlı performanslar, kültürel etkinlikler ve müziğin dopdolu yaşanacağı Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük festivaline davet ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli’de bu yıl 23’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin programı açıklandı.

Belediye Başkanı ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, bir kez daha dünyaya ‘Sevgi, Barış ve Dostluk’ duygularını haykıracaklarını belirterek “6-9 Temmuz’da Tüm Türkiye’yi sanat, spor, söyleşi, halk dansları, canlı performanslar, kültürel etkinlikler ve müziğin dopdolu yaşanacağı Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük festivaline davet ediyorum” dedi.

4 gün sürecek olan festivalin gündüz programlarında kültür, sanat ve spor ağırlıklı bir çok etkinlik gerçekleştirilecek. Festivalin konserler bölümünde ise Perşembe akşamı Sakiler ve Şevval Sam, Cuma akşamı Mary Jane ve Derya Uluğ, Cumartesi akşamı Köfn ve Melek Mosso, Pazar akşamı Semicenk ve Serkan Kaya sahne alacak. Ayrıca Pazar günü Cehennemağzı mağaralarında Arif Sağ ve Tolga Sağ konser verecek.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

FESTVAL PROGFRAMINI GÜN GÜN AYRINITILI OLARAK GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ:

https://haberhayat.net/wp-content/uploads/2023/06/festivalprogrami.pdf

SBD ÖDÜLLERİNİN SAHİPLERİ AÇIKLANDI

Öte yandan; Festivalde Türkiye’nin Nobeli olarak kabul edilen Sevgi, Barış, Dostluk ödülünün kimlere verileceğini açıkladı. SBD ödülleri bu yıl, Zonguldak’lı Madenciler, Arif Sağ ve Türkiye Şampiyonu olan Belediye Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı’na verilecek.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, Festival Yürütme Kurulu’nun ortak kararıyla Sevgi, Barış, Dostluk ödülünün bu yıl kimlere verileceğini açıkladı.

6-9 Temmuz’da yapılacak ve Ereğli halkının bir kez daha Sevgi, Barış, Dostluk diyeceği Türkiye’nin En Büyük Ödüllü Festivali’nde, SBD ödülleri 6 Şubat depremlerinde kahramanlıklarıyla gururumuz olan Zonguldak’lı Madencilere, Türk Halk Müziği’ne katkıları nedeniyle Arif Sağ’a ve Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı’na verilecek.

Buna göre; Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı ödülünü 7 Temmuz Cuma akşamı saat 22.00’de, Madenciler 8 Temmuz Cumartesi saat 22.00’de ve Arif Sağ da 9 Temmuz Pazar akşamı saat 22.00’de ana sahnede alacak.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
405 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ