logo

FLAŞ! İYİ PARTİ’DE YENİ DÖNEM 3 ARALIK’TA BAŞLIYOR…

  • İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, milletvekili aday adayı olmak için ilçe başkanlığını bırakacağını açıklarken, İlçe Sekreteri İzzet İyiol’da 3 Aralık kongresinde ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 2023 Genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için Kurultay Kararı gereği ilçe başkanlığını bırakacağını açıkladı.

BALBALOĞLU : “MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞIMDAN….”

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Balbaloğlu, “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde genel idare kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde Türkiye genelinde il ve ilçelerimizde kongre süreci başlamıştır. Malum olduğu üzere geçtiğimiz 30 Ekim 2022 tarihinde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. 3 Aralık 2022 tarihinde de Eski Bağlık Düğün Salonunda ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Eylül ayında yapılan Genel  İdare Kurulu(GİK) toplantısından çıkan kurultay kararı kapsamında önümüzdeki  Milletvekilliği seçimlerinde aday olacağımdan seçimlere hızımızı kesmeden hazırlanmak için, kongrede ilçe başkanlığına aday olmadığımı ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İYİOL : “PARTİMİZİ BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Öte yandan İYİ Parti’de Balbaloğlu’nun bıraktığı yerden bayrağı devir almak istediğini “İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına adayım” diyerek açıklayan İlçe Sekreteri İzzet İyiol, partililerle birlikte yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“İyi Parti’nin bir neferi olarak bana verilen her görevi yerine getirmek için elimden gelen gayreti gösterip yılmadan, küsmeden partimin başarısı için çalıştım bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. İyi Parti’nin bir üyesi, sizlerin yol arkadaşı olmaktan her zaman onur duydum. Doğru  yerde, doğru ve güzel insanlarla birlikte yol yürümenin heyecanı ve kararlılığı içinde olmaktan gurur duyuyorum. İyi Parti Karadeniz Ereğli Teşkilatı bir araya geldiğinde; aşamayacağı zorluk, başaramayacağı bir iş olamaz. Partimizi birlikte yönetmek  için İyi Parti’nin en onurlu görevlerinden biri olan ilçe başkanlığına adayım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni  ediyorum.”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Kongresi 3 Aralık Cumartesi günü saat 10.00 – 17.00 arasında Bağlık Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

.

İZZET İYİOL’UN İYİ PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI VİDEOSU İÇİN GÖRSELİ TIKLAYNIZ :

Paylaşın:
1529 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ