logo

“GAPTAŞLI İYİ’LER”DEN DUYGULANDIRAN MESAJ!

İyi Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’na Ereğli ve Alaplı’nın sosyopolitik ve ekonomik önemli bölgelerinden olan Kaptaş bölgesinden(Kurtlar Köyü) çiçekli teşekkür ve duygulandıran bir kutlama mesajı geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, yoğun ilgi gördüğü Kdz. Ereğli ziyaretinin yankıları sürüyor.

Akşener’in 11 Haziran Cuma günü Karadeniz Ereğli’de gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ve halkla buluşma programının ardından kutlamaları kabul eden ve teşekkür mesajı yayınlayan İyi Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’na, Ereğli ve Alaplı’nın önemli bölgelerinden olan Kaptaş bölgesinden(Kurtlar Köyü) çiçekli teşekkür ve kutlama mesajı geldi.

GAPTAŞ’LI İYİLER: “İYİ Kİ VARSINIZ”

Ereğli ve Alaplı’nın sosyopolitik ve ekonomik önemli bölgelerinden olan Kurtlar Köyü-Kaptaş (yerel ağız ile Gaptaş) partililerince ilçe teşkilatına gönderilen çiçeğe iliştirilen mesajda “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Aakşener ve Sayın Milletvekillerimizin Karadeniz Ereğli’ye gelmesine vesile olan Op.Dr.Evrim Balbaloğlu ve ekibine Kurtlar Köyü Kaptaş Bölgesi’nden Gaptaşlı İYİ’ler olarak teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” denildi.

“YORGUNLUĞUMUZ ENERJİ VE ÇALIŞMA AZMİNE DÖNÜŞÜYOR”

Balbalooğlu’nun da çiçekli teşekkür mesajı alınca duygulandığı ve memnuniyeti “Hepimiz iyi olacağız. Bu ve benzeri mesajlarla ekip olarak tüm yorgunluğumuz, enerjiye ve daha fazla çalışma azmine dönüşüyor.” sözleri ile ifade ettiği öğrenildi.

Paylaşın:
711 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ