logo

GAZETECİLERDEN İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

  • Kdz. Ereğli’de gazeteciler İŞ’te Haber Hayat’tan Doğan Gönüllü ile Ereğli Kent Haber’den Fahrettin Özaydın, İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

25 Eylül pazartesi günü gerçekleşen görüşmede, ilçenin tarım potansiyelinin yüksekliği ve tarımsal ürünlerde verimliliğin artırılması çabalarının devam ettiğini belirten Günaydın, konunun aynı zamanda sosyolojik boyutlarının önemli olduğunu ifade etti.

“YAKLAŞIK 12 BİN KAYITLI ÇİFTÇİMİZ VAR”

İlçede yaklaşık 3 yıldır görev yaptığını hatırlatan Günaydın, Kurum faaliyetlerini ve daha önce görev yaptığı yerlerle ilgili projeleri özetledi ve “Ereğli olarak yaklaşık 12 bin civarında kayıtlı çitçimiz var. Bu bölgemiz için önemli bir rakam. Tarımsal konularda teşvikler, verimliliğin artırılması, zararlılarla mücadele gibi eğitimlerimiz devam ediyor. Aynı zamanda ihracat ürünleri ile ilgili laboratuvar hizmetleri veriyoruz.” dedi.   

Gönüllü ve Özaydın’da, yayınlarında tarımsal konulardaki hassasiyetlerini sürdürdüklerini bildirdi. Gazetecilerin geniş kapsamlı röportaj teklifini değerlendireceğini söyleyen Günaydın, ziyaret için teşekkür etti.

Paylaşın:
279 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ