logo

GAZETECİLERDEN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kdz. Ereğli’ye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e Ereğli ve Alaplı’da görev yapan bir grup gazeteci ziyarette bulundu.

Kdz. Ereğli’ye kısa süre önce atanan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e Ereğli ve Alaplı’da görev yapan bir grup gazeteci ziyarette bulundu.

Ziyaretteki gazeteciler adına konuşan Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Çelik’e görevinde başarı dileğinde bulunarak; gazetecilerin görevleri gereği emniyet ile ilişkili içinde çalıştıklarını hatırlattı ve meslek ahlakı ve gazetecilik meslek ilkeleri gereği karşılıklı olarak sorumluluk içinde davranmaya özen gösterildiğini ifade etti.

Gazetecilerin tek tek kendini tanıtması sırasında Çelik’e ilçede gözlemlenen bazı sorunlar da aktarıldı.

Emniyet Müdürü Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve İlçe nüfusuna göre kısıtlı personele sahip olmalarına rağmen halkın huzuru ve güvenliği için tüm birimlerin gece gündüz görevde olduğunu söyledi. İlçede asayiş olarak çok fazla sıkıntı yaşanmadığına dikkat çeken Çelik, özellikle azda olsa karşılaşılan uyuşturucu ticaretine yönelik her zamanki mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Çelik kendisine en çok trafik yönünde şikayetlerin geldiğini kaydederek, bu sorunun çözümü noktasında da gayretle çalıştıklarını belirtti.  Çelik, emniyet binasının taşınması ile ilgili ise Sarı Korkmaz Mahallesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki Doğtaş Mobilya’nın olduğu binaya taşınacaklarını, alt yapı çalışmalarının bitmesiyle kısa sürede taşınma işlemlerine başlayacaklarını söyledi.  

Ziyaret bir süre daha karşılıklı sohbetin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Paylaşın:
785 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ