logo

GAZETECİLERİN KAMPANYASINDA KAN BAĞIŞ REKORU!

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD), Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ve Türk Kızılay Zonguldak Kan Bağışı Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasında 24 ünite bağışla haftanın rekoru kırıldı.

Zonguldak’ta her yıl Karaelmas Gazeteciler Derneği)KGD) tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası, bu yıl da gerçekleşti. 16 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına basın mensuplarını ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

EMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki günlerde kampanyanın tanıtımını gören Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da kan bağışında bulunarak, önemli bir destek sağladı.1 haftadır en yüksek 17 ünite kan bağışının olduğu Zonguldak’ta rekor kırılarak 24 bağış yapıldı. Özellikle Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve gazeteciler ile katılım gösteren herkese teşekkür eden KGD Başkanı Mustafa Emen, “Her Ramazan ayında geleneksel hale gelen kan bağışımızı yine gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Covid 19 salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla azalan kan bağışına sosyal sorumluluk gereği katkı vermek istedik. Ayrıca Covid 19 sürecinde büyük fedakarlık gösteren sağlıkçılarımıza da destekte bulunmak boynumuzun borcu. Bütün kurumları destek vermeye çağırıyoruz.” dedi.

Akbal Market ise her sene olduğu gibi bu sene de tatlı ikramında bulunarak kampanyaya destek verdi.

Paylaşın:
600 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ