logo

GAZİ ALEMDAR İÇİN TANITIM FİLMİ VE ÖZEL BESTE

Kurtuluş Savaşının ilk ve tek Deniz zaferinin kahraman gemisi, Kdz. Ereğli’nin simgelerinden olan Gazi Alemdar Gemisi için 100. yıla özel tanıtım filmi ve beste büyük beğeni kazandı.

Kdz. Ereğli belediyesi İletişim ve Medya Ekibi tarafından Gazi Alemdar Destanının 100 yılında hazırlanan 100. YIL KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ TANITIM FİLMİ ve ALEMDAR’IN 100. YILINA ÖZEL BESTE klipleri belediyenin sosyal medya hesaplarında yayımlandı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AKM’de düzenlenen Alemdar’ın 100 yılı programında yaptığı konuşmada tanıtım filmi ve özel besteyi, açıkladı. Posbıyık çalışmayı “Bu kahramanlık destanının 100. Yılında bir dizi farklı etkinliği de hayata geçirdik. İletişim ve Medya ekibimiz, müzeyi gezenlere izletilecek yeni bir tanıtım filmi hazırladı. Metni ve seslendirmeyi Dernek üstlenmişti. Arkadaşlarımız bu tanıtım filminin görsellerini hazırladılar. Yine Belediye’de çalışan arkadaşlarımız Orkun Dinçel, Serkan Yılmaz, Volkan Yılmaz bugüne özel bir müzik çalışması yaptı. Sözleri, müziği, kaydı ve düzenlemesi de kendilerine ait. Müzisyenler Çise Demirelli, Sude Durak, Erkan Dolunay vokalde kendilerine destek verdi.  Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. ” sözleri ile açıkladı. Videolar, katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi, ekip kutlandı.

İŞTE O VİDEOLAR :

.

100. YIL KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ TANITIM FİLMİ ..

.

ALEMDAR’IN 100. YILINA ÖZEL BESTE

Paylaşın:
794 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ