logo

GEÇMİŞ OLSUN SEMİH ÖZKÖK!

Kdz. Ereğli’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Siyasetçi ve ADD Merkez Yöneticilerinden Semih Özkök, yaşadığı sağlık sorunlarından sonra ameliyatla sağlığına kavuştuğunu açıkladı.

Özellikle demokrasiye ve insan haklarına duyarlılığı ile bilinen Özkök, sosyal medya sayfasından paydaşlarına şöyle seslendi:

“Değerli dostlarım, yoldaşlarım, arkadaşlarım. Hastalık sağlık herkes için. Yaş ilerleyince kaçınılmaz. Ben de 2021 Kasım ayından bu yana boğuştuğum sağlık sorunumun sonunda erken yakaladığımız akciğer kanseri evresine kadar geldim. Sürecin sonunda 15 Şubat 2022 günü başarılı bir akciğer ameliyatı ile sağlığıma kavuştum. Şimdi yoğun bakımdan odama geçtim ve yazmaya başladım. Siz sevenlerimi özellikle haberdar etmememin nedeni dünyanın boğuştuğu salgın dolayısıyla SAĞLIK GÜVENLİĞİ. O nedenle beni anlayışla karşılayacağınıza inancım tam. Doğaldır ki bir süre sizlere uzak kalacağım. Ciddi ve uzun bir ziyaret yasağım ve Anestezi nedeniyle kısa süreli KONUŞMA GÜÇLÜĞÜM var. Sağlıklı ve Atatürk Cumhuriyetinin daha da parladığı güzel günlerde görüşmek umuduyla… “

Paylaşın:
1003 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ