logo

“GENÇ MOTOSİKLETLİ ARKADAŞLAR”A ANLAMLI UYARI!

Kdz. Ereğli’de sayıca çoğalan genç motosikletli sürücülere seslenen Okan Aykan, “Güzel kentimiz de türeyen genç motorsikletli arkadaşlar. Biraz sakin kullanın ve arka koltuktaki kız arkadaşlarınıza da kask verin ki düşünce hayata tutunma şansları olsun.” diyerek anlamlı bir uyarıda bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde son yıllarda genç motosiklet kullanıcılarının sayıca artması, yaya ve sürücülerin dikkatini çekerken, trafik kazalarının artışına da olumsuz yansıyor.

Emniyet ekiplerinin uygulamalarına sık sık takılan motosiklet kullanıcıları, uyarılara ve cezalara rağmen hız yapmaya ve kurallara uymamaya ne yazık ki devam ediyor. Kimi motosiklet sürücüsü araç kullandığını unutarak hatalı sollama yaparken, kimileri de kırmızı ışıkta geçmeyi ve sürücü ile yayaları zor durumda bırakmayı marifet sanıyor! Üstelik bir çoğu kask kullanmadan…

AYKAN KİBARCA UYARDI : “SAKİN OLUN VE KASK TAKIN”

Motosiklet sürücülerinin hatalı kullanımından rahatsız olan, duyarlılığı ile bilinen Erdemir çalışanı Okan Aykan’da onları uyarmayı görev bildi ve çok sayıda destek yorumu aldığı paylaşımında şöyle seslendi:

“Güzel kentimiz de türeyen genç motorsikletli arkadaşlar. Biraz sakin kullanın ve arka koltuktaki kız arkadaşlarınıza da kask verin ki düşünce hayata tutunma şansları olsun. Son 15 günde bağlık lojmanları 60 lara çıkan yokuşta 2 kazaya şahit oldum. Ve son derece rahatsızım. Öngörüsüz motor kullanmayın da ömrünüz uzun olsun inşallah.”

Paylaşın:
749 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ