logo

GENÇLER EREĞLİ’NİN TEPELERİNDE ATA’YI ANDI

Kdz. Ereğlili gençler, Gençlik Haftasında ilçenin tarihi ve turistik tepelerinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini bayraklar eşliğinde okudu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı etkinlikleri kapsamında, ilçenin tarihi ve turistik mekanları olan Çestepe, Kaletepe ve Göztepe’de, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini bayrakları dalgalandırarak okudu.

Kdz.Ereğli İlçesinde 2021 yılı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı etkinlikleri kapsamında düzenlenen; “Geleceğimizin Emanetçileri Nöbette-Gençliğe Hitabe’nin Okunması” faaliyeti, İlçenin tarihi mekanları olan Çestepe, Kaletepe ve Göztepe’de Gençlerin ve Sporcularla birlikte gerçekleştirildi. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun da gençlerle birlikte bayrak dalgalandırdığı etkinlik, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Belediye işbirliği ile başarıldı.

Ereğli sahilinde bulunan Alemdar Müze Gemi etrafında “Ne Mutlu Türküm Diyene” haykırışı ile tamamlanan etkinliğin drone ile havadan çekilmiş görüntüleri ilginç ve benzersiz görüntülere sahne oldu.

İşte; “Geleceğimizin Emanetçileri Nöbette-Gençliğe Hitabe’nin Okunması” etkinliği görüntüleri:

Paylaşın:
668 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ