logo

GENEL MÜDÜR PEKER, SENDİKA YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ

  • ERDEMİR genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, şirkette yetkili sendika Türk Metal’in Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a ziyarette bulundu.

16 Kasım Çarşamba günü beraberinde Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Peker, sendika binası girişinde Erdemir’deki iş yerleri temsilcileri, baş temsilci, şube yöneticileri ve Başkan Yılmaz tarafından kapıda karşılandı.

Yeniden Sendika Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla Yılmaz ile yönetimini kutlayan Genel Müdür Peker, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Yılmaz da, Peker’in ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kutlamalarından dolayı teşekkür etti.

DİĞER ZİYARETLER

Bu arada, Yılmaz ve sendika yönetimini; İlçedeki Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sefayi Yılmaz ile bazı yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Karadeniz Ereğli Çiğdemli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Eyüp Yılmaz da ziyaret ederek Başkan yılmaz ve yönetimini kutladılar. Diğer yandan, başta Erdemir olmak üzere, Türk Metal’in bölgede yetkili olduğu iş yerlerindeki üyeleri, gruplar halinde Sendika ziyaretinde bulunak, kutlama gerçekleştirdiler. Başkan Yılmaz’a çiçeklerle gelen işçiler, ayrıca Şube Sekreteri Birol Onaş ile Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün’ü de ziyaret ettiler.

ESKİBİNA’YA VEFA

Öte yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, bir dönem önce kendisi ile birlikte göre yapan eski Türk Metal Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina’yı, Erdemir’deki iş yerinde ziyaret ettiler. Eskibina’ya, görev süresince çalışmaları dolasıyla teşekkür eden Yakup Yılmaz, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.

Paylaşın:
354 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ