logo

GENEL MÜDÜR PEKER’E SENDİKADAN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

  • Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın, ilçede kurulu ve yetkili oldukları Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’i ziyaret ettiği bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre Yılmaz, beraberinde şube yöneticileri ile birlikte 30 Eylül’de gerçekleştirdiği ziyarette, Genel Müdür olarak atanması dolayısıyla kutladığı Peker’e, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Yılmaz’ın, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiği ve çalışmalarında başarı dilediği Peker’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yılmaz’ın Peker ziyaretinde; Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, şube yönetim kurulu üyeleri Birol Onay, Çetin Altay ve İşyeri Baştemsilcisi Barbaros Özdemir de hazır bulundu.

Paylaşın:
344 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ