logo

GÖKHAN OKÇU “LİDERLİK” KONUSUNU EREĞLİ’DE İŞLEYECEK

  • Eğitmen, Danışman ve Yazar Gökhan Okçu ‘Liderlik’ konulu seminer için Kdz. Ereğli’ye geliyor.

Okçu Akademi kurucusu Eğitmen, Danışman ve Yazar Gökhan Okçu, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Artı4 Akademi katkılarıyla ‘Liderlik’ konulu seminerini gerçekleştirmek için Ereğli’ye geliyor.

TÜM YÖNETİCİ VE İŞ İNSANLARINA YÖNELİK SEMİNER

Kdz. Ereğli’de faaliyete başlayan Artı4 Akademi’nin yeni dönemde veli, iş insanları ve yöneticilere kişisel gelişim, farkındalık ve yönetim danışmanlığı eğitimleri gerçekleştireceği bildirildi.

Artı4 Akademi ‘den verilen bilgiye göre, Eylül ayı etkinlikleri kapsamında;   Eğitmen, Danışman ve Yazar Gökhan Okçu, 4 Eylül Pazar günü  saat 13.00’ de Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde Ereğli’deki tüm yönetici ve iş insanları ile  ‘’Liderlik’ seminerinde  bir araya gelecek.

ALPER HOCA’DAN İLK ETKİNLİĞE DAVET

Artı4 Akademi Kurucusu Alper Demir, programla ilgili yaptığı açıklamada kurumun ilk etkinliği olacağına dikkat çekerek “ Kdz. Ereğli’mize katkı sunmak adına gerçekleştireceğimiz bu seminere tüm Eğitim Yöneticilerini, İş İnsanlarını, Yönetici Adaylarını, mutlaka bekliyoruz. Farklı çatılar altında olsak da aynı amaç uğruna bir araya gelmek istediğimiz bu tarz etkinliklerimizin devamının geleceğini, şimdiden belirtmek isteriz. Katılımlarınız bizlere onur verir.” dedi.

Paylaşın:
431 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ